»Електронний контролер» біля входу на стадіон

»Електронний контролер» біля входу на стадіон

Участь «Динамо» в Лізі чемпіонів стане головною спортивною подією осені в столиці України. Зайве свідоцтво цьому – величезний інтерес до турніру і за три дні продані квитки на стартовий поєдинок «Динамо» проти «Арсеналу».

За добу до матчу на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського закінчилися останні приготування до прийому Ліги чемпіонів. Арена причепурилася і готова вперше в своїй історії прийняти найпрестижніший турнір Старого Світу.

Футбольний клуб «Динамо» звертається до вболівальників з проханням завчасно прийти на стадіон і зайняти місця відповідно до придбаних квитків. Вхід на територію буде відкритий за дві години до початку матчу, тобто о 19.45. Вперше пропуск глядачів вестиметься за допомогою «електронних контролерів» – встановлених на входах з боку Паркової алеї і Маріїнського парку системи турнікетів. Користуватися ними просто і зручно. Достатньо лише нанесений на квиток штрих-код піднести до вікна турнікета. За долю секунди система обробить інформацію і дасть «зелене світло» вашому проходу на стадіон.

На території арени будуть розміщені пункти харчування, в яких всі охочі зможуть придбати гарячий чай, каву, свіжоспечені пампушки. Футбольний клуб «Динамо» зробить все можливе, щоб ваше перебування на футболі було максимально комфортним.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер