Еміль Карас: «Ми не відштовхуємося від суперника в цих іграх»

Еміль Карас: «Ми не відштовхуємося від суперника в цих іграх»

Асистент головного тренера ФК «Динамо» Еміль Карас підбив підсумок першим двом контрольним матчам команди на тренувальному зборі в Іспанії.

– Сьогодні на трибунах було багато вболівальників «Динамо». Команді приємно грати за такої підтримки?

- Це добре, на заході це досить поширене явище, коли на збори команд їздять їхні вболівальники. Дуже приємно, що люди прийшли, підтримували, вболівали за нас. Хлопці відчували, що грають не лише для себе та вболівальників, які дивляться матч по телевізору, а вболівальники були поряд з командою.

- Як би ви підсумували ці два контрольні матчі, перші у 2022 році?

- Резюме цих ігор зробить Містер. Зараз найголовніше – продовжувати тренування, адже це тренувальний збір. Хлопці зіграли два матчі поспіль, щоправда, по 45 хвилин, але все одно це нелегко. Є завдання, які ставить Містер перед грою – що саме мають виконувати гравці. Частково це виходить, частково – ні. Робимо коригування. Робота продовжується, рухаємося вперед. З кожною грою хочеться щось додати, доопрацювати якісь епізоди, наприклад, у контролі м'яча, створенні чисельної переваги, розвитку атаки, створенні моментів. Звісно, ​​є над чим працювати.

- Як проявляють себе на зборі молоді гравці?

- У кожного є шанс проявити себе, у кожного є велике бажання, і це підкуповує. Особливо у молодих гравців ця якість на першому місці, і це добре. Вони стараються. Якщо вони так продовжуватимуть тренуватися, прогресувати, то можуть надалі стати гравцями основного складу.

- У таких матчах, із суперниками нижче класом, основний акцент робиться на відпрацюванні атакуючих дій?

- У принципі, ми не відштовхуємося від суперника в цих іграх, який він є, такий і є. Ми думаємо про свою гру. Гравці повинні виконувати функції, які головний тренер ставить перед командою. Незалежно від суперника ми маємо диктувати свої умови, грати у свою гру, намагатися домінувати, контролювати м'яч.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер