Ерік Рамірес: «Звикаю до хлопців і намагаюся краще розуміти їх на полі»

Ерік Рамірес: «Звикаю до хлопців і намагаюся краще розуміти їх на полі»

Після сьогоднішнього ранкового тренування венесуельський форвард «Динамо» Ерік Рамірес розповів клубним медіа про адаптацію в команді, реакцію на перші холоди, підготовку до найближчого матчу з «Вересом», а також про свого фаворита у боротьбі за «Золотий м'яч».

- Еріку, ти вже три місяці у київському «Динамо». Як тебе прийняв колектив та чи адаптувався ти вже в Києві?

- У мене все добре. За час, що пройшов, я вже встиг трохи адаптуватися, хоча через часті від'їзди до збірної не був із командою так довго, як хотілося б. Зараз ми тренуємося щодня, завдяки чому я звикаю до хлопців та намагаюся краще розуміти їх на полі. Крок за кроком адаптація продовжується.

– Завтра в Україні розпочинається зима. Для південноамериканських легіонерів вона особливо відчувається?

- Так, я з теплої країни, але погравши кілька років у Європі, вже знайомий із зимою. Хоча вже відчуваю, що в Україні холодніше, ніж у країнах, де я раніше грав. Але потихеньку адаптуюсь і до погоди, тож все нормально.

- Як почувається зараз твій товариш Вітіньйо, для якого Європа стала відкриттям?

- Вітіньйо важче, адже він уперше зіткнувся з холодами. Йому не дуже комфортно. Але він хлопець розумний і розуміє, що зима триватиме лише якийсь час і за кілька місяців закінчиться.

- Найближчими вихідними «Динамо» повертається на Західну Україну. Що ти вже знаєш про «Верес» та як команда налаштовується на цей матч перед поєдинком Ліги чемпіонів із «Бенфікою»?

- Вся наша команда бажає лише перемоги. Звичайно, і я хочу брати в ній участь, бути з колективом. Наше головне завдання – виграти та заробити три очки.

- Зараз у графіку «Динамо» – три виїзні матчі поспіль. Як це відбивається на тренувальному процесі та відновленні?

- Коли йде кілька гостьових ігор поспіль – це складніше. Але ми тримаємо в голові лише одну мету – перемагати в кожному з цих матчів.

- У команді, напевно, стежили за вчорашньою церемонією вручення «Золотого м'яча». Кого підтримували, як поділилися думки?

- На мою думку, нагороду мав отримати Левандовські.

- Коли Рамірес буде у списку номінантів?

- Потрібно ще дуже багато працювати (сміється).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер