Євген ХАЧЕРІДІ: «Проти «Порту» провели одну з найкращих своїх ігор»

Євген ХАЧЕРІДІ: «Проти «Порту» провели одну з найкращих своїх ігор»

- Сьогодні виконали план на гру, нам потрібна була лише перемога, й ми її досягли. Вважаю, сьогодні провели одну з найкращих своїх ігор. Діяли компактно в обороні та ефективно в атаці, добре проводили контратакуючі дії. Майже нічого не дозволили «Порту» створити біля наших воріт, у той же час самі мали хороші моменти, два з яких реалізували. Слава Богу, виграли з рахунком 2:0. При цьому, головне, що не пропустили: надійна гра в обороні дозволяла нам упевнено проводити контратаки. Тож, план на гру, вважаю, спрацював. Тепер знову все в наших руках, і будемо намагатися здобути перемогу в матчі з «Маккабі». У нас є дуже хороший шанс пройти далі.

- Але на початку сьогоднішнього матчу «Порту» доволі агресивно атакував...

- Так, у перші 15-20 хвилин португальці атакували, але це було прогнозовано - в подібній манері грає більшість команд у себе вдома, наприклад, «Челсі». А потім «Порту» трохи заспокоївся, й ми налагодили контроль м'яча. Потім почали з'являтися моменти, одного разу м'яч поцілив у стійку воріт «Порту», після чого Мораес не зміг результативно зіграти на добиванні. Ну а потім ми відкрили рахунок із пенальті, й стало набагато легше.

- Видно, що ви дуже добре вивчили суперника. Перемогти вдалося за рахунок того, що знали, чого очікувати від португальців, та як грати самим?

- Звичайно! Ми протягом двох днів детально вивчали «Порту», тренери надали нам усю інформацію про цю команду, розповідали, підказували, як потрібно правильно грати проти неї, як скористатися її слабкими якостями. У підсумку, вважаю, ми сьогодні виглядали краще за нашого опонента.

- «Порту» майже не програє вдома. Було приємно зламати цю тенденцію?

- Приємно, що ми обіграли таку сильну команду, якій нещодавно вдалося взяти гору над «Челсі».

- Напевно, вже зараз усі думки про матч із «Маккабі»?

- Усі чекають цієї гри! Тепер цей матч надважливий для нас. До сьогоднішнього дня таким поєдинком була гра з «Порту», тепер така ж ситуація буде з матчем проти «Маккабі». Будемо налаштовуватися лише на перемогу!

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер