Євген ХАЧЕРІДІ: «Повірив у перемогу після гола Антунеша»

Євген ХАЧЕРІДІ: «Повірив у перемогу після гола Антунеша»

- По-перше, ми вдячні вболівальникам за те, що прийшли на стадіон та підтримали нас. Нам була потрібна їхня підтримка, потрібен був 12-й гравець.

Нам багато чого сьогодні вдалося. Ми реалізували майже всі свої моменти, добре оборонялися. Усі добре зіграли, виконали установку головного тренера й завдяки цьому досягли хорошого результату.

- Чи переживали ви за протистояння з Ромелу Лукаку, про якого так багато казали до гри?

- Ну як сказати переживав... Усі знають, що він – хороший форвард, адже він грав у «Челсі». Але в нас сьогодні була команда, кожен гравець допомагав партнерам. Вважаю, що нам вдалося нейтралізувати Лукаку. Той гол, який він забив, – це суто виконавська майстерність, здавалося, що Рибалка вже накривав цей удар. Мені здається, цей гол вийшов навіть на фарт. А більше він нічого не створив. Другий гол «Евертон» забив зі стандарту, але це все ж англійська команда, нам не вдалося закрити ближню стійку. Але ми пройшли далі й зараз роз'їжджаємося з гарним настроєм.

- За якого рахунку ви зрозуміли, що пройдете далі?

- Напевно, після гола Антунеша. Я подивився на час – здається, залишалося хвилин тринадцять-п'ятнадцять. Тоді я зрозумів, що ми вже точно пройдемо.

* Фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер