Фан-клуб «Динамо» дякує Парафан-клубу за довгу та теплу співпрацю

Фан-клуб «Динамо» дякує Парафан-клубу за довгу та теплу співпрацю

Уже багато років ми працюємо пліч-о-пліч. Перемоги чи поразки - найважливіше, що ми залишаємося вірними своїй команді. 

«Парафан-клубу вже 5 років. За ці роки були яскраві перемоги і сумні поразки. Але Парафан-клуб, не дивлячись на все, продовжує і продовжуватиме підтримувати улюблений клуб «Динамо» Київ на футбольних стадіонах України і Європи. За ці роки Парафан-клуб об'єднав людей з інвалідністю в дружній колектив, які регулярно приходять підтримати команду. У цьому нам активно допомагає Фан-клуб «Динамо» Київ, який виділяє нам безкоштовні сезонні абонементи та квитки на єврокубкові матчі. Ми активні в таких соціальних мережах, як: «Facebook», «Instagram», «Twitter» та «Telegram». У нас є свій сайт, де ми публікуємо новини з життя Парафан-клубу, і чат у «Viber», де ми ділимося враженнями та емоціями після ігор «Динамо».

Ми намагаємося підтримувати рідний клуб усюди і завжди, організовуємо виїзди до Харкова, Одеси та Львова. З кожним роком до нашого фан-руху приєднуються нові люди з інвалідністю, деякі з них уперше потрапляють на стадіон. Беремо участь у всіх заходах, які влаштовує клуб: зустрічі з гравцями, презентації форми та інші.

«Дякую «Динамо» Київ і разом до Перемоги!» - поділився емоціями голова Парафан-клубу Владислав Платоненко. 

Цього року гравці київського «Динамо» Денис Гармаш та Артем Бєсєдін підтримали багаторічну традицію та вручили сезонні абонементи Парафан-клубу під час зустрічі з уболівальниками.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер