«Фенербахче» - «Динамо»: арбітри з Італії

«Фенербахче» - «Динамо»: арбітри з Італії

УЄФА призначив суддівську бригаду на матч-відповідь 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між турецьким «Фенербахче» та київським «Динамо», який відбудеться наступної середи, 27 липня, у Стамбулі.

На матчі на «Шюкрю Сараджоглу» працюватимуть рефері з Італії. 

Головний арбітр - Массіміліано Ірраті

Асистенти арбітра - Філіппо Мелі, Доменіко Рокка 

Четвертий арбітр - Джанлука Манганьєлло

43-річний Массіміліано Ірраті працює рефері ФІФА з 2017 року. З того часу він обслуговував 13 міжнародних матчів, із яких 7 - у клубних турнірах. Цікаво, що більше міжнародних матчів італієць провів в якості арбітра VAR - лише на ЧС-2018 він відпрацював відеоасистентом рефері на 14-ти поєдинках, включно з фіналом. Крім того, відповідав за VAR на кількох іграх Євро-2020 (включно з матчами Україна - Австрія (0:1) та Швеція - Україна (1:2)), а також на фіналах Ліги Європи 2018/19 і Ліги чемпіонів 2019/20.

Поєдинок «Фенербахче» - «Динамо» стане для Ірраті лише другим на рівні Ліги чемпіонів. Вперше на поєдинку найпрестижнішого клубного турніру Європи італієць працював минулого сезону, отримавши призначення на зустріч «Галатасарая» і ПСВ (1:2) у 2-му раунді кваліфікації ЛЧ.

Ірраті ще не працював на матчах за участю киян, проте обслуговував поєдинок іншого українського клубу - у сезоні 2019/20 він зафіксував перемогу «Зорі» над чорногорською «Будучностю» (3:1) у 2-му кваліфай-раунді Ліги Європи.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер