Фернанду Гомеш: «Очікую, що матчі з «Динамо» будуть для нас непростими»

Фернанду Гомеш: «Очікую, що матчі з «Динамо» будуть для нас непростими»

- Ми добре знаємо «Динамо». Нам відомо, що це досвідчена команда, із сильними виконавцями. Я також знаю, що двічі цей клуб виступав у півфіналах Кубка чемпіонів, зокрема в 1987 році – протистояв нашій команді. Тож я очікую, що матчі з «Динамо» будуть для нас непростими. Звичайно, ми поважаємо кожного суперника, але, тим не менш, ставимо собі за мету успішно подолати груповий турнір.

- Чи пригадуєте Ви, як проходили попередні матчі «Порту» та «Динамо»?

- Так, більш-менш. Ми були сильнішими, але, як я вже казав раніше, ці матчі для нас були доволі складними.

- Нинішнє «Динамо» дуже вдало виступає у внутрішній першості, не знає поразок ще з позаминулого сезону, дійшло до чвертьфіналу минулорічного розіграшу Ліги Європи. Чи не вражають вас результати киян протягом останнього року?

- Ліга чемпіонів – це інший турнір. Інші команди, інші гравці, усі – більш високого рівня. Тому демонструвати такі ж високі результати тут буде значно важче. Проте, звичайно, й ми не очікуємо якоїсь легкої прогулянки у протистоянні з «Динамо».

- В останні роки ваш клуб ледь не кожного сезону навідується до України, граючи то з «Динамо», то з «Шахтарем». У «Порту», мабуть, уже звикли до протистоянь із українськими клубами?

- Так, є трохи (посміхається). Разом із тим, подорожі до України для нас не дуже прості, адже це займає чимало часу. Хоча іншому клубу з Португалії, «Бенфіці», цього року доведеться летіти набагато далі, до Астани. Тим не менш, жереб є жереб, і ми маємо грати там, де потрібно, та проходити до наступного раунду змагань.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер