Фінальні приготування до домашнього двобою з «Брюгге» (+ФОТО)

Фінальні приготування до домашнього двобою з «Брюгге» (+ФОТО)

Підготовку до поєдинку з “Брюгге” динамівці розпочали в понеділок, отримавши вихідний день після суботньої перемоги над “Олімпіком” у чемпіонаті України. Програма підготовки передбачала одноразові вечірні тренування на одному з полів клубної бази у Віті-Литовській, яким передували заняття у тренажерному залі та теоретичні установки від тренерського штабу.

Сьогоднішній ранок динамівці присвятили обов’язковій медичній процедурі: футболісти, тренерський штаб і весь персонал першої команди здали чергові тести на COVID-19 у сертифікованій УЄФА лабораторії.

Далі у команди був обід і трохи вільного часу, після чого Мірча Луческу та Денис Попов, який відзначає сьогодні 22-й день народження, узяли участь у прес-конференції, присвяченій майбутньому матчу. А після завершення спілкування зі ЗМІ команда вийшла на тренування, перші 15 хвилин якого були відкритими для преси.

Відзначимо повернення до загальної групи Іллі Забарного, який пропустив матч з «Олімпіком» через ушкодження коліна.

Погодні умови в Києві, як і на більшості території України, залишаються складними та холодними: на момент початку сьогоднішнього тренування температура досягала -7°C, а на час матчу з “Брюгге”, який, нагадаємо, перенесений на 17:00, синоптики прогнозують ще більший мороз: до -11°С.

Напередодні поєдинку команда традиційно заночує на базі, а в день матчу в розпорядку «Динамо» значиться медичний огляд, сніданок, передматчеве полегшене тренування на базі, обід і установка на гру, після чого динамівці вирушать на НСК «Олімпійський».

Нагадаємо, матч “Динамо” - “Брюгге” відбудеться в четвер, 18 лютого, у Києві на НСК “Олімпійський”. Початок гри через погодні умови перенесено на більш ранній час - 17:00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер