ФК «Динамо» Київ та Фонд братів Суркіс допомогають хлопчику у боротьбі зі страшною недугою

ФК «Динамо» Київ та Фонд братів Суркіс допомогають хлопчику у боротьбі зі страшною недугою

Понад вісім місяців український народ, об'єднавшись та консолідувавшись, дає відсіч російським загарбникам. Щодня українці доводять, що ми – нація, у якої генетично закладені такі якості як хоробрість, мужність, взаємовиручка, прагнення допомогти, особливо у важку хвилину.

До ФК «Динамо» Київ та Фонду братів Суркіс звернулася сім'я з Костянтинівки, що у багатостраждальній Донецькій області. У малозабезпеченій сім'ї росте 8-річний хлопчик, якому було поставлено страшний діагноз. Вчителька дитини повідомила, що хвороба позбавила Михайла можливості вільно пересуватися без ортопедичного пристрою, і єдиним засобом зв'язку із зовнішнім світом у нього є лише мамин телефон.

Відгукнувшись на прохання, Благодійний фонд братів Суркіс замовив та придбав спеціальний триколісний ортопедичний велосипед у полтавської сертифікованої компанії, яка є виробником спеціалізованого медичного обладнання, а також - ноутбук з програмним забезпеченням. За сприяння військової адміністрації міста Костянтинівка благодійна допомога була передана та доставлена хлопчику, що потішило його та всю його родину.

Лише згуртувавшись та роблячи добрі справи, ми зможемо подолати непрості часи, які наша країна зараз переживає, і з кожним днем наближати нашу спільну Перемогу над жорстоким ворогом. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер