ФК «Динамо» і ТД «Ніко» підписали договір про співпрацю

ФК «Динамо» і ТД «Ніко» підписали договір про співпрацю

10 квітня в конференц-залі бази ФК «Динамо» в Конча-Заспі відбулось підписання контракту про співпрацю між ТОВ ФК «Динамо» (Київ) і компанією «Торговий Дім НІКО». За умовами договору Торговий Дім «НІКО», який є офіційним імпортером Mitsubishi Motors в Україні, Білорусії і Молдові, стане офіційним постачальником автомобілів для ФК «Динамо» до кінця червня 2009 року. Загальна сума контракту – 500 000 доларів, а це 15-16 автомобілів, які будуть передані у розпорядження футбольного клубу.

По завершенні офіційної частини – підписання договору – першим слово взяв президент «Динамо» Ігор Суркіс:

- Підписання контракту між ФК «Динамо» (Київ) і компанією «Торговий Дім НІКО» говорить про багато. «Динамо» - це команда, на яку звертають увагу не лише в Україні, а й у Європі. Я дуже радий, що керівники ТД «НІКО» звернули на нас увагу. Зі свого боку ми вивчили досьє компанії, оскільки «Динамо» (Київ) ні з ким не підписує контракти на швидку руку, у тому числі і спонсорські контракти. Можу сказати одне: компанія уже 15 років на українському ринку і є основним постачальником автомобілів середнього класу. А це свідчить про багато. У свою чергу ми дуже задоволені співробітництвом і сподіваємось, що воно стане довгостроковим.

Після Ігоря Михайловича перед журналістами виступив президент компанії «Торговий Дім НІКО» Станіслав Миколайчук:

- Сьогоднішня зустріч – черговий крок на шляху до перемоги українського футболу. Перший крок ми здійснили кілька місяців тому, коли було підписано угоду між компанією «Торговий Дім НІКО» і Федерацією футболу України про довгострокову співпрацю. Ми не випадково всесторонньо підтримуємо український футбол – уклали договір із найтитулованішим клубом України, кузнею кадрів для збірних різних вікових категорій.

Згідно домовленості, ТД «НІКО» протягом 2008 року зобов’язується надати для потреб ФК «Динамо» (Київ) партію автомобілів Mitsubishi. Я певен, що автомобілі Mitsubishi з багатим спадком чемпіонським традицій допоможуть великому клубові отримати нові гучні перемоги в Україні та Європі. Зауважу, що підтримка українського футболу – один із пріоритетних напрямків у діяльності нашої компанії. Переконаний, що граючи в одній команді з кращим клубом України, ми приречені на успіх.

 

Перші два автомобілі знайшли своїх власників відразу після підписання контракту. Президент компанії «Торговий Дім НІКО» Станіслав Миколайчик вручив президенту ФК «Динамо» (Київ) Ігорю Суркісу ключі від новенького Mitsubishi Galant, а головному тренеру команди Юрію Сьоміну презентував Mitsubishi Grandis.

Ігор Суркіс передав ключі від своєї автівки тренеру «Динамо» Сергію Овчиннікову і додав, що окрім умов договору «Динамо» готове надати в користування працівників «НІКО» базу в Конча-Заспа. «Головне, аби це не заважало футболістам тренуватись і готуватись до матчів», - відзначив президент клубу.

Спеціальний автомобіль – пікап L200 – надійде у користування динамівського фан-клубу. У дні матчу розфарбований у біло-сині кольори Mitsubishi їздитиме вулицями міста, закликаючи киян і гостей столиці на футбол. Ще одне авто на найближчому домашньому матчі «Динамо» розіграють серед найвідданіших уболівальників клубу.

Досьє

ФК «Динамо» (Київ). Заснований у 1927 році. Лідер українського футболу. Клуб 12 разів станвав чемпіоном України, 9 разів завойовував Кубок України, 13 разів ставав чемпіоном СРСР і 9 разів володарем Кубка СРСР. Двічі ФК «Динамо» поремагав у Кубку Кубків УЄФА, а в 1975 році стал найсильнішим клубом Європи – переможцем Суперкубка УЄФА.

Компанія Торговий дім "НІКО" (www.niko.ua) - офіційний імпортер Mitsubishi Motors в України, Білорусі і Молдові. Компанія є офіційним автомобільним партнером Федерації футболу України, офіційним спонсором «Ялта-Раллі» і Національного академічного театру імені Івана Франка.

 www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер