ФК «Динамо» Київ продовжив співпрацю з Олександром Хацкевичем

ФК «Динамо» Київ продовжив співпрацю з Олександром Хацкевичем

Нова угода розрахована на два роки.

Нагадаємо, Олександр Миколайович очолив київське «Динамо» у червні 2017 року і з тих пір провів на чолі першої команди рівно 100 офіційних матчів, у яких «біло-сині» здобули 60 перемог, 24 рази зіграли внічию і 16 разів програли. У 2018 році «Динамо» під керівництвом Хацкевича завоювало Суперкубок України.

Підписання нового контракту прокоментував президент ФК «Динамо» Ігор Михайлович Суркіс:

- Хочу відразу сказати, що Олександр працював у дуже складний період. Коли він був призначений головним тренером, ми домовилися, що, з огляду на ситуацію в країні, враховуючи, що якісні, хороші легіонери до нас їхати не хочуть, величезна увага повинна була бути приділена нашої молоді. Так, у нас не було титулів. Але те, про що ми домовилися, Олександр виконав. Він виконав ті завдання, які я поставив йому на тому етапі – ввести до складу якнайбільше молоді.

У новому сезоні завдання стоять однозначні – потрапити до Ліги чемпіонів, боротися за чемпіонство і Кубок, тому що «Динамо» вже три сезони не виграє титули. Сподіваюся, що ті гравці, яким Хацкевич довіряв, віддячать йому.

Олександр Хацкевич:

- Не тільки протягом цих двох днів ми спілкувалися з президентом, у першу чергу, щодо майбутнього команди. Так, були у нас дискусії, важкі моменти. У чомусь ми сходилися, в чомусь пішли на поступки один одному. Але найголовніше – що розмова була конструктивною. Ми досить серйозно поговорили. Цілі не змінюються. У такого клубу як «Динамо» інших завдань, окрім перемог, бути не може. У всіх змаганнях, де ми беремо участь, команда вже має домагатися результату. Всі - і вболівальники, і тренери, і футболісти, і президент клубу, скучили по Лізі чемпіонів. Я вважаю, що ця команда вже може і повинна витиснути з себе максимум, аби порадувати Київ гімном Ліги чемпіонів. Звичайно, у всіх турнірах завдання максимальні – повернути чемпіонство, боротьба за Кубок і Суперкубок України.

 

Найближчим часом чекайте повні версії інтерв'ю президента і головного тренера клубу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер