ФК «Динамо» проходить ліцензування

ФК «Динамо» проходить ліцензування

Підходить до завершення процедура ліцензування футбольних клубів України для участі у змаганнях, які проводитимуться під егідою ФФУ і УЄФА в сезоні 2008/2009 рр. Відзначимо, що на даний момент Атестаційний комітет Федерації футболу України запроваджує нову систему клубного ліцензування УЄФА.

У рамках проходження ліцензування була проведена перевірка ФК «Динамо» (Київ) за всіма необхідними критеріями, зокрема за інфраструктурним, спортивним, кадрово-адміністративним, правовим і фінансовим. Уся необхідна документація направлена в профільний комітет ФФУ.


* * *

Навчання в центрі підвищення кваліфікації тренерів при ФФУ пройшли тренери ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського. Разом із ними диплом категорії «В» отримав тренер першої команди «Динамо» Сергій Овчинніков. Для «Боса» це перший крок в отриманні Pro-диплома УЄФА, який надає право працювати з професіональними колективами.


* * *

31 березня сплинув термін подачі футболістами і тренерами «Динамо» декларацій про доходи за 2007 рік. Нагадаємо, що номінальна ставка податку з доходів фізичних осіб становить усього 15 %. У складанні декларацій допомогу футболістам і тренерам надавали юристи та економісти ТОВ ФК «Динамо» (Київ).

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер