Футболісти «Динамо» передали допомогу бійцям АТО у військовому госпіталі (ФОТО, ВІДЕО)

Футболісти «Динамо» передали допомогу бійцям АТО у військовому госпіталі (ФОТО, ВІДЕО)

Сюди доставляють тяжкопоранених воїнів АТО, які потребують лікування. Наших воїнів уже відвідували представники фан-клубу «Динамо», потім до них із подарунками прийшли футболісти та тренери першої команди, згодом бійці, яким лікарі дозволили залишати межі госпіталю, відвідали матчі Ліги Європи та чемпіонату України на НСК «Олімпійський», де наші захисники спостерігали за поєдинком із скай-боксів у віп-ложі.

У госпіталі вітається будь-яка допомога: медикаменти, продукти харчування, засоби особистої гігієни, повсякденний одяг, речі першої необхідності. І наш клуб відправляє її регулярно. У холодну пору року це теплі зимові речі, тепле та зручне взуття, спортивні костюми та інші подарунки. Не кажучи вже про клубну атрибутику, про яку мріє кожен уболівальник нашої команди. Зокрема, воїни отримували футбольні м’ячі з підписами гравців команди, динамівське екіпірування: футболки, шапки, рукавички, та багато інших приємних та потрібних речей.

Та на цьому взаємодія «Динамо» та госпіталю не закінчилася. Вже цього року разом із президентом Фан-клубу «Динамо» до них завітав уславлений футболіст та ветеран клубу Володимир Мунтян. Він подарував воїнам м'ячі, клубні журнали «біло-синіх», книги про легендарних гравців «Динамо», тощо.

Цього разу з ініціативи президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса Головний військовий клінічний госпіталь МО України відвідали футболісти першої команди Георгій Бущан, Олександр Караваєв та Володимир Шепелєв, а також представники Фан-клубу «Динамо» на чолі з його президентом Сергієм Михайленко. Вони привезли бійцям взуття, спортивні костюми, футболки, шорти, шкарпетки, продукти харчування, зокрема, соки, чай, кава, цукор, печиво та інші солодощі, яких так не вистачає у госпіталі під час лікування.

Хоча через карантин хлопці у середину госпіталю не потрапили, проте передали усі необхідні речі нашим захисникам через волонтера Наталію Юсупову. Гравці також записали відеозвернення до бійців, у якому висловили підтримку, побажали найшвидшого одужання та запросили їх на матчі «Динамо», коли закінчиться карантин.

- Ми, футболісти, завжди підтримуємо акції, які проводить клуб, - зазначив Георгій Бущан. - Звичайно, така допомога бійцям необхідна. На жаль, ми сьогодні не можемо потрапити до корпусу шпиталю у зв'язку з карантином. Але головне - що ми передамо їм все необхідне і таким чином вони відчують нашу моральну підтримку. Скільки разів ми до них приходили, бачимо, що під час цих візитів у них завжди наплив позитивних емоцій. Бажаємо хлопцям швидкого одужання!

Окрім необхідних речей, футболісти також залишили свої автографи на прапор із динамівською емблемою, і разом з іншими подарунками передали його бійцям АТО.

- Кілька днів тому до мене звернулися волонтери із проханням про допомогу, адже з фронту прийшов черговий борт, тож хлопцям, які зараз лікуються у цьому шпиталі, потрібні продукти, одяг та взуття, зокрема, кросівки, - розповів президент Фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко. - Словом, вони надіслали мені увесь перелік усього необхідного, я одразу звернувся до президента «Динамо» Ігоря Суркіса, він дав розпорядження якомога швидше закупити усе необхідне та передати у шпиталь. У середину госпіталю нас не пустять через карантин, але усі речі ми передамо через волонтерів.

Коли ми передавали допомогу пораненим бійцям АТО минулого разу, волонтери дуже просили, щоб приїхав хтось із футболістів, адже це дуже важливо для емоційного стану і морального одужання наших воїнів. Тож я зателефонував нашим гравцям першої команди Георгію Бущану, Олександру Караваєву, Володимиру Шепелєву, і вони радо відгукнулися взяти участь. До речі, хлопці вже не вперше відвідують бійців АТО у цьому госпіталі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер