Георгій Бущан: «Нам не вистачило досвіду»

Георгій Бущан: «Нам не вистачило досвіду»

- Трохи є розчарування, що не вдалося забити і переломити хід гри. Але ми сьогодні віддавалися на полі повністю. У суперників було два моменти, і вони їх використали. Це говорить про рівень їхнього досвіду, якого ми тільки набираємося. Але ми не опускаємо руки. Я сподіваюся, ми сьогоднішню гру забудемо і будемо готуватися до чемпіонату та Кубка країни.

Ми всі віримо в те, що ми робимо. Сьогодні це не вийшло, але для нас це величезний досвід. У нас молода команда, молода оборона. Звичайно, хотілося зіграти краще, але, якщо говорити в цілому, і всю євроосінь, і євровесну ми віддавалися повністю, я вдячний команді за це. У нас ще все попереду.

- Пропущених м'ячів можна було уникнути?

- Взагалі, в принципі у футболі, напевно, можна не пропускати голи, але на то це і футбол – він складається з помилок, мікро-моментів. Те ж саме було й у Києві. І там можна було уникнути пропущених голів, і сьогодні. Можливо, нам не вистачило досвіду, але ми не опускаємо голови і рухаємося далі.

- За що в цьому єврокубковому сезоні вам соромно, а чим ви пишаєтеся?

- Не можу сказати, що нам соромно за щось. Напевно, могли вдома нав'язати більше боротьби і «Ювентусу», і «Барселоні». А пишаюся тим, що ми, нарешті, пробилися до Ліги чемпіонів, грали з великими командами, гравцями, проявляли себе з найкращого боку. Повторюся, можливо, нам не вистачило досвіду, але ми рухаємося в цьому напрямку і думаю, що в майбутньому на нас чекатимуть успіхи. Я в цьому впевнений.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер