Георгій Бущан: «Не опускаємо голову, попереду - вирішальний матч із «Ференцварошем»

Георгій Бущан: «Не опускаємо голову, попереду - вирішальний матч із «Ференцварошем»

- "Ювентус" використав свої моменти, значить, результат закономірний. Гра була до останньої хвилини, просто клас суперника такий, що вони вирішують свої напівмоменти. Для нас це великий урок - перший за довгий період часу виступ у Лізі чемпіонів, ще й у групі з такими командами. Зрозуміло, це все досвід, але потрібно і свої моменти реалізовувати. Однак ми не опускаємо голову. Попереду дуже важливий матч із "Ференцварошем", у якому буде вирішуватися доля путівки до Ліги Європи.

- У чому поступилися супернику?

- У нас були якісь індивідуальні помилки, напівепізоди, з яких і вирішується футбол. У футболі дрібниць немає, а великі команди це використовують.

- Результат невтішний, але, за словами Мірчі Луческу, фінал буде за тиждень у матчі з "Ференцварошем". Рано засмучуватися?

- Звичайно, результат не такий, як ми хотіли, але не потрібно опускати голову. Я впевнений, що ми зараз у відмінній формі та добре підійдемо до завершального матчу.

- Поразки в Лізі чемпіонів б'ють по психології?

- Звичайно ж, хочеться вигравати, але ми реально дивимося на речі. В "Ювентусі" і "Барселоні" зібрані найкращі футболісти світу. Наше завдання - перемагати в кожній грі та при цьому бути на першому рядку в чемпіонаті.

- Зустріч із "Ференцварошем" буде матчем року?

- Півріччя - це точно, - сказав Георгій в ефірі телеканалу "Футбол 2".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер