Георгію Бущану – 28! Вітаємо!

Георгію Бущану – 28! Вітаємо!

Сьогодні свій 28-й день народження відзначає голкіпер нашої команди Георгій Бущан!

Талановитий воротар родом із Одеси приєднався до академії київського "Динамо" в 14-річному віці та дуже швидко зарекомендував себе з найкращого боку перед клубними тренерами. Не боячись особливої відповідальності, Георгій узяв 1-й ігровий номер після завершення кар'єри легендарним і незамінним захисником воріт "Динамо" Олександром Шовковським, а згодом – цілком виправдав статус номера один.

Довгоочікуваний дебют Бущана за першу команду "біло-синіх" відбувся 20 серпня 2017 року в поєдинку чемпіонату України проти "Сталі" на НСК "Олімпійський", в якому кияни здобули перемогу з рахунком 4:1. Із того сезону Георгій почав усе більше залучатися до основного складу та поступово закріпився на позиції основного голкіпера "Динамо".

2020 рік подарував нашому голкіперу дебют в національній збірній України та перевірку одразу трьома останніми чемпіонами світу – збірними Франції, Німеччини та Іспанії. Впевнена, надійна та яскрава гра Георгія в рамці воріт затвердила його в якості основного воротаря збірної України на Євро-2020, де, у тому числі завдяки неймовірним сейвам Бущана, "синьо-жовті" дійшли до чвертьфіналу.

Вітаємо Георгія з днем народження та бажаємо, перш за все, якнайшвидшої перемоги України над окупантами та повернення до мирного життя, а крім того – міцного здоров'я, благополуччя в родині, невпинного прогресу, "сухих" матчів і нових гучних перемог разом із київським "Динамо" та національною збірною!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер