Гравці та тренери академічних груп «Динамо» подивилися матч «Бенфіка» - «Динамо»

Гравці та тренери академічних груп «Динамо» подивилися матч «Бенфіка» - «Динамо»

Три групи динамівської академії вікових категорій U14, U15 та U16 (футболісти 2007, 2008 та 2009 років народження) протягом останніх двох тижнів перебувають у Німеччині, де готуються до сезону завдяки ФК «Кельн», який запросив динамівські команди та надав можливість повноцінно тренуватись, а пізніше і проводити товариські матчі з провідними німецькими академіями.

У вівторок, 23 серпня, ФК «Кельн» запросив усіх хлопців разом із тренерами Юрієм Ястребінським, Юрієм Дмитруліним, Євгеном Лозинським, Миколою Іщенком, Олександром Гончаровим, Володимиром Іконніковим та Максимом Козлюком на свою базу на вечерю, а також перегляд матчу-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів між португальською «Бенфікою» та київським «Динамо».

Динамівці, окрім вечері, також залюбки поласували морозивом та напоями і насолодилися грою своїх кумирів. Вони палко та емоційно вболівали за старших товаришів, які після поразки у першому поєдинку з рахунком 0:2 мали забити щонайменше два м’ячі, щоб продовжити боротьбу за вихід до групового етапу Ліги чемпіонів.

Вихованці динамівської академії активно реагували на події на полі, живо обговорюючи кожну дію гравців. Також вони робили припущення, як би самі діяли у тій чи іншій ситуації. Особливо хлопцям подобалися ефектні сейви нашого голкіпера Георгія Бущана на початку першого тайму та дії нападника Артема Бєсєдіна. Незважаючи на те, що «Динамо» програло, юнакам було неймовірно цікаво спостерігати за поєдинком. Хлопці уболівали дуже емоційно, аналізуючи дії видатних гравців на полі та беручи до уваги ті чи інші маневри.

Впевнені, це допоможе їм у подальшому навчанні загалом та у майбутніх товариських матчах із провідними німецькими командами, зокрема. Перші поєдинки у Кельні відбудуться вже найближчим часом.

За ходом підготовки динамівських команд та товариськими зустрічами стежте на офіційному клубному сайті.



Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер