Григорій Суркіс привітав Віктора Кашпура з 80-річчям

Григорій Суркіс привітав Віктора Кашпура з 80-річчям

Шановний Вікторе Максимовичу!

У день Вашого ювілею складаю шану людині з великим динамівським серцем, відданим футболу та рідному клубу. Вірний продовжувач справ славетної школи київських адміністраторів – Рафаїла Фельдштейна, Григорія Спектора, Олександра Чубарова, Ви були й залишаєтеся для команди надійним тилом, незамінним фахівцем із вирішення справ будь-якої складності.

Справжній універсал у своїй сфері, Ви доклали зусиль до більшості гучних успіхів «Динамо» та збірної України епохи Незалежності, не тільки забезпечили гравцям і тренерам умови для плідної праці, але й виховали цілу плеяду наступників на невидимому, але такому важливому футбольному «фронті».

Сьогодні я перш за все зичу Вам, шановний ювіляре, якнайскорішого настання миру в нашій державі, що дало б можливість знову отримувати насолоду від справи всього Вашого життя. Нехай здоров’я та оптимізм залишаються з Вами, нехай Вас частіше радують світлі радісні моменти спілкування з близькими. А результати та гра рідного клубу нехай дарують Вам якомога більше позитивних емоцій.

Божої Вам ласки!

Із повагою, Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер