Григорій Суркіс привітав Віталія Сівкова з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Віталія Сівкова з ювілеєм

Григорій Михайлович Суркіс привітав Першого віце-президента ФК «Динамо» Київ з 70-річчям.

 

Шановний Віталію Семеновичу!

Прийміть найтепліші привітання із 70-річним ювілеєм та найщиріші слова безмежної поваги і вдячності за Ваш грандіозний внесок у розвиток всього українського футболу та особливо – спочатку у відродження, а потім і в зміцнення та процвітання найбільш популярного та титулованого клубу нашої країни.

Для величезної міжнародної динамівської родини Ви, без всякого перебільшення, знакова фігура – людина, з ім’ям котрої напряму пов’язані численні успіхи славетного київського клубу за часів Незалежності. І зараз Ви продовжуєте відігравати важливу роль на шляху «Динамо» до нових досягнень.

Для мене ж особисто Ви залишаєтесь вірним другом, надійним партнером та щирим однодумцем. Я вдячний долі, що колись звела нас – і ось уже майже чотири десятиліття ми живемо спільною справою, пліч-о-пліч долаємо перешкоди та здобуваємо перемоги.

Ваша порядність, принциповість, бездоганна ділова репутація та неймовірна фаховість – це взірець для всіх, хто працює з Вами і хто вчиться у Вас. Продовжуйте і далі надихати всіх нас як своїм професіональним прикладом, так і неймовірним життєлюбством та невичерпним оптимізмом.

Мій дорогий друже! Від усього серця зичу Вам щастя, здоров’я, добробуту, удачі та миру. Нехай життя дарує радість та гармонію Вам та Вашій родині, усі Ваші мрії справджуються, а Ваше улюблене київське «Динамо» тішить новими перемогами та успіхами!

З повагою,

Григорій Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер