Австрійський «Тіроль» «заплатить» Григоришину за PR судовим позовом

Австрійський «Тіроль» «заплатить» Григоришину за PR судовим позовом

"Скільки ниточці не витися..." В мудрості цієї сентенції переконається кожен, хто прочитає інформацію, яка наглядно дезавуює методи і прийоми щирих недоброзичливців київського "Динамо". І, як наслідок, переконливо їх викриває.

* * *
Департамент по з"вязкам з громадськістю австрійського футбольного клубу "Тіроль" спростував вчора інформацію "про нібито ведення переговорів щодо продажу клубу українському мільйонеру Суркісу".

Про це вчора у телефонній розмові сповістив менеджер департаменту по зв"язкам з громадськістю "Тіроля" Маттеус Шинтке. "Зараз ми закінчуємо власне розслідування того, що стоїть за публікаціями в українській та австрійській пресі на цю тему. Але вже зараз нам зрозуміло, що ім"я нашого клубу намагались використовувати у брудній грі українські та російські бізнес-кола", - сказав він.

Зокрема, Шинтке розповів, що публікації у австрійській пресі, які згодом активно передруковувались в Україні, публікувались "на правах реклами". При цьому оплата надходила з офшорного рахунку, а тексти рекламних матеріалів надавало українське PR-агентство очолюване одним з колишніх прес-секретарів екс-президента України Леоніда Кучми.

У текстах статей мова йшла про те, що український мільйонер Суркіс веде переговори з "Тірелем" щодо його купівлі, але спочатку хоче продати свій клуб "Динамо" (Київ).

"Нам ще не відомо кому належать офшори, з яких надходили гроші за ці публікації, але в українських медіа про них широко пишуть, як о тих, що належать російському бізнесмену Григоришину", - сказав Шинтке. "Ця ситуація дуже скандальна і я вважаю тут не обійдеться без реагування наших юристів", - додав представник клубу.

Матеріал веб-сайту www.oligarh.net

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер