Гусєв, Микитюк та Кремчанін відзначилися за збірну України U17 у відборі на Євро-2022

Гусєв, Микитюк та Кремчанін відзначилися за збірну України U17 у відборі на Євро-2022

У суботу, 13 листопада, юнацька збірна України U17 зіграла другий матч у рамках кваліфікації на чемпіонат Європи-2022, що проходить у Португалії. Підопічні Олега Кузнецова після поразки від Уельсу (1:3) зустрічалися з командою Казахстану.

У стартовому складі старший тренер «жовто-синіх» Олег Кузнецов довірив місце сімом динамівцям – захисникам Олексію Гусєву та Єгору Сизонюку, хавбекам Андрію Маткевичу, Максиму Васильцю, Євгену Микитюку та Дмитру Кремчаніну, а також форварду Микиті Дзеню. Півзахисник Назар Янчишин з’явився на полі у другому таймі поєдинку.

Уже до середини першого тайму українці отримали чисельну перевагу у два гравці після того, як були вилучені з поля футболісти суперника. Перед самою перервою «жовто-сині» забили двічі – відзначилися Гусєв та Микитюк, які поцілили у ворота після передач Кремчаніна. А у другому таймі вже відзначився й сам Дмитро, тим самим оформивши розгром суперника.

Наступну гру збірна України U17 проведе 16 листопада проти лідера групи Португалії (початок о 17:00 за київським часом), яка в попередніх матчах обіграла Казахстан (5:0) та Уельс (2:0).

До елітного раунду кваліфікації, який пройде весною 2022 року, вийдуть по дві найкращі збірні з 13-ти груп, а також чотири найкращі команди, які фінішують третіми, за підсумками зустрічей із першою та другою збірними свого квартету.

Збірні Нідерландів та Іспанії отримали прямі перепустки до еліт-раунду. Збірна Ізраїлю на правах господаря Євро отримала автоматичну путівку до фінальної стадії турніру, яка пройде в травні 2022 року.

Кваліфікаційний раунд Євро-2022 (U17)

Україна (U-17) — Казахстан (U-17) — 3:0 (2:0)

Голи: Гусєв (45), Микитюк (45+2), Кремчанін (76).

Вилучені: Ісраїлов (9), Михайлов (25).

Україна (U-17): Фесюк, Гусєв, Сизонюк (Бац, 87), Огарков, Шатов, Василець (Янчишин, 46), Янович (к), Микитюк, Кремчанін (Білоконь, 79), Маткевич (Деркач, 46), Дзень (Панченко, 45).

Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер