Ігор Горбач: «Б'ємося на футбольному полі, як наші воїни за нас та нашу країну»

Ігор Горбач:  «Б'ємося на футбольному полі, як наші воїни за нас та нашу країну»

У першому матчі сезону 2022/23 в юнацькій першості України "Динамо" U19 перемогло "Інгулець" із Петрового - 4:1. Емоціями після гри поділився нападник Ігор Горбач, який забив другий гол динамівців у цій зустрічі:

- Ігоре, вітаємо з переможним стартом чемпіонату! Які враження від першого офіційного матчу після тривалої перерви?

- Був складний матч, але ми такого й очікували від першої гри. Як кажуть: "Як корабель назвеш, так він і попливе". Сьогодні все закінчилося добре, і ми цьому раді. Сподіваюся, продовжуватимемо перемагати.

- Команда готувалася до сезону і за кордоном, і в Україні. Що було найскладнішим під час підготовки до старту нового сезону в умовах війни?

- Ми довго готувалися, але, напевно, найскладнішими були перші тренування, під час яких ми виконували багато бігової роботи. А матчі для нас – це завжди радість. Тому сподобалося грати на європейських турнірах, в яких ми брали участь. 

- Зараз ти став одним із найдосвідченіших гравців "Динамо" U19, адже до команди прийшла велика кількість футболістів 2005 року народження. На якому рівні у вас взаємозв'язки та розуміння на полі на даному етапі?

- Так, тепер я один із найстарших у команді, хоча колись був наймолодшим. Передаватиму хлопцям той досвід, який отримав від старших хлопців. Ми вже поступово налагоджуємо зв'язки, і я думаю, що з кожним матчем будемо лише додавати.

- Команда перемогла з великим рахунком, але не уникла пропущенного м'яча. Над чим ще потрібно працювати?

- У другому таймі ми підсіли фізично та почався брак. Мені здається, нам потрібно якісніше грати на високому пульсі.

– Сьогодні День Державного прапора України, і команди виходили з ним на поле. Що для тебе, як для спортсмена, означає грати під синьо-жовтим стягом і представляти свою країну?

- Для мене це гордість! Ми б'ємося на футбольному полі, як наші воїни за нас та нашу країну.

- Ти досить ефектно забив із гри, а пенальті реалізувати не вийшло. Чому?

- Не забив, тому й не вийшло. Наступні пенальті забиватиму (усміхається).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер