Ігор Суркіс: «Уболівальники стануть нашим 12-м гравцем у боротьбі з європейськими грандами»

Ігор Суркіс: «Уболівальники стануть нашим 12-м гравцем у боротьбі з європейськими грандами»

Сьогодні відбулося жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. За її підсумками динамівці отримали в суперники німецьку "Баварію", представника Іспанії "Барселону" і португальську "Бенфіку".

Результати жеребкування для офіційного сайту "біло-синіх" прокоментував президент клубу Ігор Суркіс.

"Такі групи прийнято називати "групами смерті", але в даному випадку я би не став оперувати цим поняттям. Київське "Динамо" має всі можливості, аби гідно протистояти будь-якому супернику, показувати хороший рівень футболу, не забуваючи при цьому про результат.

Якщо коротко, то "Баварія" це одна з найсильніших команд Європи, "Барселона" це завжди топ-рівень, незважаючи на те, що зараз команда перебуває у стадії перебудови. За будь-яких розкладів каталонці входять до числа найкращих команд континенту. "Бенфіка" це складний суперник, у якого сильний склад і великі амбіції.

У минулому році наша команда набралася необхідного досвіду в Лізі чемпіонів. У нинішньому сезоні ми очікуємо на важкі поєдинки в кожному турі, "Динамо" буде грати з повною самовіддачею в кожному матчі, а на турнірну таблицю подивимося після завершення групового турніру.

Сподіваюся, що всі наші гравці усвідомлюють рівень відповідальності, розуміють, у якому клубі вони грають, і віддають собі звіт про те, що за них вболіватиме величезна армія українських уболівальників. Якщо все буде нормально, ситуація з коронавірусом не зміниться в гірший бік, то максимальна кількість уболівальників, яким буде дозволено прохід на стадіон, організує найсильнішу підтримку "Динамо".

Це буде одним з наших козирів, справжній 12-й гравець у боротьбі проти європейських грандів.

Роман Яремчук проти "Динамо"? Тут не треба шукати додаткову мотивацію ні для Романа, ні для нашого клубу. "Динамо" дало йому дорогу у великий футбол, свого часу ми прийняли правильне рішення, відпустивши Яремчука до іноземного клубу, він отримав можливість для розвитку і став тим, ким є зараз.

Бажаю Романові якомога більше забитих голів за національну збірну і в будь-якому матчі "Бенфіки", крім поєдинку проти "Динамо".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер