Ігор Костюк: «Не задоволені тим, що хлопці довго приймали рішення і повільно пересували м'яч»

Ігор Костюк: «Не задоволені тим, що хлопці довго приймали рішення і повільно пересували м'яч»

- Ми вийшли на гру з хорошим настроєм і зарядом, у результаті забили перший м'яч. Але довго пристосовувалися до поля, оскільки воно було важким для швидкої гри. Це позначилося на якості: хлопці довго приймали рішення, повільно пересували м'яч, у зв'язку з цим, коли команда переходила в оборону, з'являлося багато зазорів, тобто хлопці грали не щільно. Унаслідок цього ми і пропустили м'яч. Потім вирівняли гру, взяли м'яч під свій контроль, але все одно ми, тренери, залишилися незадоволені якістю пересування м'яча, тим, як із ним працювали і приймали рішення. Усе було дуже довго, а рішення не завжди правильні.

- Під час гри ви замінили форварда: Попов, який вийшов на заміну, став автором гола і міг забивати ще. Ви були незадоволені Ванатом, чи це планова заміна?

- У Ваната сьогодні гра не пішла, можливо, після поїзда у нього був не той настрій, який потрібен. У зв'язку з цим ми його замінили, Попов вийшов на поле, підсилив гру, почав тиснути на захисників. Завдяки цій напрузі захист «Маріуполя» здригнувся. У підсумку ми забили спочатку один м'яч, потім другий.

- Сьогодні вперше потрапив до заявки і вийшов на поле Бенедюк. Чи плануєте і далі підключати молодь?

- Так, ми вже орієнтуємося на хлопців 2004 року народження, поступово будемо їх підключати до ігор. Ви бачите, за нашу команду вже грають Царенко і Горбач, які такого ж віку, і виглядають непогано.

- Ви зіграли вже два матчі, які були перенесені з грудня. Це було зроблено для того, щоб раніше завершити сезон?

- Ці ігри, дійсно, були заплановані на грудень, але оскільки зараз гравці до юнацьких збірних не викликаються, ми вирішили зіграти їх зараз, щоб наприкінці року, коли на вулиці сніг, не проводити їх у манежі. «Колос» і «Маріуполь» пішли нам назустріч, і все вийшло.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер