Ігор Костюк: «У першому таймі мали вирішувати результат гри на свою користь»

Ігор Костюк: «У першому таймі мали вирішувати результат гри на свою користь»

- У першому таймі «Динамо» створило чимало моментів, але знову підвела реалізація. Розраховували забити до перерви?

- Тут немає такого - розраховували чи не розраховували. Гра показувала, що ми володіли перевагою та створювали моменти, але, на жаль, не реалізували їх.

Загалом перший тайм ми провели добре. Перші хвилин п'ять «Шахтар» володів перевагою, але потім ми перевагу перехопили та до перерви мали вирішувати результат гри на свою користь.

У другому таймі пропустили швидкий гол, і зрозуміло, що команді суперника потрібно було зберегти цей результат. У нас було кілька моментів, але ми їх не реалізували, а в кінці, коли почали йти в атаку, пропускали багато контратак на свої ворота. Тому все закономірно, скажімо так. Коли ти хочеш забити гол і розкриваєшся - з'являються моменти біля твоїх воріт.

- Про що говорили підопічним у перерві, за рахунок чого хотіли додати у другому таймі?

- Додавати не потрібно було, ми добре грали в першому таймі. Сказали, що в зоні завершення атак потрібно було якісніше розпоряджатися м'ячем, щоб забити гол.

- Ви провели лише дві заміни, причому обидві - досить пізні. Розраховували на футболістів, які грали зі старту?

- Так, ми сподівалися, що Слесар, молодий гравець із нашої академії, посилить гру, і випустили його на фланг. Але, на жаль, він не зовсім добре увійшов у гру. А у Горбача, думаю, було недостатньо часу, щоб проявити себе.

- Блізніченко не грав через травму, і було відчуття, що Тлумак, котрий діяв на лівому фланзі, незатишно там почувається. Чи було це одним із ключових негативних моментів у матчі?

- У першому таймі ми створювали достатньо тиску з лівого флангу, було багато атак. Потім ми перебудувалися та грали в обороні в три захисники, Бенедюк піднімався і грав вище, тоді як Тлумак діяв із глибини. Моментів і подач із лівого флангу було достатньо, та й для Юри це знайома позиція. Зрозуміло, що коли там грає Блізніченко, це комфортніше, але на сьогодні у нас не було гравця, який може закрити цю позицію.

- Здалося, що сьогодні не знайшлося лідера, який повів би команду за собою та посприяв перелому гри...

- Це в другому таймі таке могло здатися, коли команда хотіла відігратися. У першому таймі все було добре.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер