Ігор Костюк: «У таких іграх на перший план виходять індивідуальні якості»

Ігор Костюк: «У таких іграх на перший план виходять індивідуальні якості»

- Хороша змістовна гра. У першому таймі ми дещо не дограли в плані швидкого переміщення м'яча та виходу в атаку. Забили один гол, і так само, як і з «Маріуполем», опустилися назад, дозволяючи супернику створювати моменти біля наших воріт.

Але в другому таймі зробили заміни, і хлопці, які з'явилися на полі, дали нам швидкість. В принципі, той гол, який ми пропустили після помилки нашого захисника, вдалося виправити, також додалася динаміка, яку показали в другому таймі, що й принесло результат.

У другому таймі хлопці почали швидше переміщуватися, доставляти м'яча в зони, звідки йшли передачі з флангів, вриватися в самий штрафний майданчик. Внаслідок цього ми побачили, як Тлумак з опорної зони опинився в гольовий позиції та забив м'яч, Мащенко вбіг та зробив гольову передачу на Волошина. Хлопці наситили штрафний майданчик гострими передачами та агресивно зіграли в завершенні – саме те, чого не було в першому таймі.

Що стосується дубля Волошина, то в таких іграх, за щільної оборони команди-суперника, на перший план виходять індивідуальні якості. Сьогодні Назар забив перший гол на швидкості, а комбінацію з другим м'ячем ми відпрацьовуємо на тренуваннях, і він опинився в зоні завершення після того, як нам вдалося добре розкрити фланг суперника. Фактично він забивав у порожні ворота, прибігши туди, де потрібно перебувати в подібних ситуаціях.

Гол Тлумака – це індивідуальна майстерність, коли він на бровці обіграв трьох опонентів та забив м'яч. Цим голом він додав упевненості команді, і ми вже довели переможну гру до логічного результату. В принципі, ви бачили, що, крім епізоду із забитим м'ячем, у другому таймі у суперника моментів більше й не було.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер