Ігор Костюк: «Якість останньої передачі не дозволила нам забити м'ячі в першому таймі»

Ігор Костюк: «Якість останньої передачі не дозволила нам забити м'ячі в першому таймі»

- У першому таймі ми пропустили після стандартного положення, і ще один момент був у суперника - ось і все, що «Рух» зміг створити біля наших воріт. В іншому ми володіли перевагою, але не реалізували свої моменти. Але в другому все стало на свої місця: ми створили достатню кількість гольових ситуацій і довели гру до логічного завершення.

- До перерви єдиний момент у динамівців був після флангового навісу Царенка, коли Близниченко трохи не дотягнувся до м'яча...

- Були й інші моменти, ми добре розкривали фланги, просто не вистачало останньої передачі, щоб доставити м'яч до штрафного майданчика, у зону завершення. Але загалом хлопці грали добре, швидко рухали м'яч, створювали глибину, але якість останньої передачі не дозволила нам забити м'ячі в першому таймі. У перерві внесли необхідні корективи, пояснили хлопцям, що необхідно діяти більш агресивно в кінці, а також поліпшити якість передач. У результаті забили два м'ячі, а крім цього могли забивати ще три-чотири.

- Забиті м'ячі - це результат індивідуальних дій Близниченка і Дячука?

- У нас уся команда працює на результат. М'яч у певні зони доставляє вся команда, ми швидко розгортаємо атаки з флангу на фланг, відкриваємо зони, А Вітя Близниченко біжить в зону завершення. Він це робив один раз, другий, а з третього забив м'яч. Радує те, що хлопці перебувають у своїх зонах, там, де вони мають знаходитися. У попередній грі з «Зорею» у нас це не вийшло, а сьогодні всі створювали моменти, і це допомогло нам забити свої м'ячі. Тож це не лише індивідуальна майстерність, а робота всієї команди, а хлопці просто завершили ці атаки.

- Такі перемоги додають упевненості в тому, що ви все робите правильно?

- Так. Із «Зорею» ми також володіли перевагою, але програли 0:1, не реалізувавши свої моменти. Сьогодні своїми шансами ми скористалися, і все стало на свої місця - перемогла команда, яка володіла перевагою і більше атакувала. Коли ми грали з «Рухом» у першому колі, а також на зборах, було сказано, що вони вже чемпіони U19. Але сьогодні вони грали за допомогою довгих передач на свого нападника, свою гру вони будують саме на цьому, а конструктиву не було. Програти за такої гри було б прикро.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер