Ігор Суркіс: «Бєсєдін - бойова одиниця як для «Динамо», так і для збірної України»

Ігор Суркіс: «Бєсєдін - бойова одиниця як для «Динамо», так і для збірної України»

Про футбол у несприятливих погодних умовах

"Гадаю, для всіх команд було б простіше провести перші два тури в Туреччині, якщо це потрібно для національної збірної. Або ж знайти вікна для проведення цих матчів. Зрозумійте, ми повинні берегти наших футболістів. Якщо їх цінують, то вони не можуть грати на такому полі. Це стосується не тільки "Динамо", але і "Шахтаря", і "Зорі", і "Десни" - усіх клубів. Я не розумію, для чого проводити чемпіонат без глядачів у таких погодних умовах.

Ми готували поле всю зиму. За 3-4 тижні розуміли, що буде така погода. Але повинні реагувати компетентні органи, які проводять чемпіонат. Ми могли виграти або програти, але якби хтось отримав травму... Вийдіть на поле та подивіться. Це каток! Підігрів під час гри тримати неможливо за правилами безпеки. Вважаю, що в майбутньому потрібно дуже уважно дивитися на такі речі. Насамперед ми повинні дбати про наших гравців".

Про повернення Артема Бєсєдіна

"Я дуже задоволений Бєсєдіним, тому що він готувався весь рік. Це була незаслужена дискваліфікація, можна сказати, помилкова. Дуже радий за нього, але не лише тому що він забив. Бєсєдін вийшов і показав, що він боєць на футбольному полі та готовий битися за "Динамо". Думаю, що це бойова одиниця - як для нашої команди, так і для збірної країни".

Про шанси пройти "Брюгге"

"Я завжди вірю у свою команду. Побачимо у двоматчевому протистоянні з "Брюгге". Це не за горами".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер