Ігор Суркіс: “Ми будемо боротися за перемогу в чемпіонаті”

Ігор Суркіс: “Ми будемо боротися за перемогу в чемпіонаті”

У понеділок ввечері в прямому ефірі гостем телевізійної програми “Наш футбол” був президент київського “Динамо” Ігор Суркіс. Він розповів про підготовку команди до матчу проти “Ювентуса”, підсумки першого кола та багато іншого, що стосується нашого улюбленого клубу..

Про матч з “Юве”

“Динамо” з великою відповідальністю підійшло до матчу з “Ювентусом”. Гравці, тренери, керівництво клубу чудово розуміють, що від результату цього матчу залежить дуже багато – доля подальших виступів у Лізі чемпіонів.

Це найпрестижніший євротурнір, тому хотілося б, щоб у середу вдача була на нашому боці, щоб усі були здорові – ви це і самі розумієте, адже останнім часом “Динамо” не полишає епідемія травм. Хлопці цього сезону не перший раз демонструють свій характер, майстерність і я сподіваюсь, що в середу вони вийдуть на поле і віддадуть усі сили для того, щоб продовжити виступи в Лізі чемпіонів.

Завдання та пріоритети “Динамо”

Якщо ми потрапимо в Кубок УЄФА, то поставимо і там перед собою максимальні завдання. До речі, це зробив і “Шахтар” (донецький клуб націлювався завоювати трофей). Що з цього вийде, я не знаю, але спробуємо. Може вийде в нас.

Підсумки першого кола для “Динамо”

Я не згоден з Олексієм Михайличенко, що 3-4 місце це гарний результат для “Динамо”, навіть із врахуванням напруженого графіку. Мене, як керівника клубу, не влаштовує ця позиція. Я вже казав, що мене Ліга чемпіонів цікавить більше за національний чемпіонат, але якщо ми не будемо перемагати у національній першості, або займати другу сходинку, то і не будемо грати в Лізі чемпіонів. Тому по закінченню сезону ми зробимо відповідні висновки і будемо боротися за чемпіонський титул.

Трансферна політика

Переговори з Вороніним я не вів. За моїм проханням цим займався Дем’яненко. На питання про продовження кар’єри в “Динамо” Воронін відповів, що потрібно розмовляти з його агентом. На агента ми поки не виходили.

Леандро пішов з “Динамо”. У нашої команди є певний сталь гри, при якому гравці атаки мають оборонятися і навпаки. Леандро просто не підходить під стиль гри київського “Динамо”. Усі інші проблеми можна було вирішити.

У Бадра Каддурі розпочався святий для мусульман місяць – Рамадан. Він зараз їсть опісля 12-ти годин ночі, тому його фізичний стан не дозволяє грати на повну силу. Якийсь період часу він не виступав, але зараз всі стабілізувалось і я сподіваюсь, що найближчим часом він з’явиться на полі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер