Ілля Забарний: «На такому рівні кожна помилка призводить до пропущеного м’яча»

Ілля Забарний: «На такому рівні кожна помилка призводить до пропущеного м’яча»

Центральний захисник «біло-синіх» прокоментував матч проти мюнхенської «Баварії» під час післяматчевого флеш-інтерв'ю клубному ТБ.

- Звичайно, прикро за поразку, за пропущені голи. Ми пропускали дуже серйозні контратаки. Це були переважно наші помилки. Ми втрачали м'яч і погано поверталися в оборону. І давали суперникам вибігати в хороші контратаки, а вони завершували їх. На такому рівні кожна помилка призводить до пропущеного голу. Тому важливо не втрачати м'яч. Звичайно, складно грати проти найкращих, але я вважаю, що ми повинні були зіграти краще.

- Як вплинув на план команди на гру призначений пенальті та пропущений гол на стартових хвилинах матчу?

- В принципі, нічого страшного не було. Мені особисто здається, що арбітр поставив пенальті помилково, не передивившись VAR. Як на мене, там був фол з боку баварців. Але це футбол, нічого страшного. Гол ніяк не вплинув на гру, ми так само добре оборонялися, добре грали, намагалися виходити в контратаки. По ходу гри ми намагалися тримати позиційну оборону. Якби не ті помилки, яких ми припустилися, якби ми не пропустили контратаки, думаю, все склалося би набагато краще.

- Якщо говорити про атаки, згадується багатоходівка, яку розпочав Андрієвський, а завершував де Пена. Це позитив, на який варто орієнтуватися?

- Звичайно, це позитивний момент, ми могли забивати в тому епізоді. Були й інші передумови до хороших моментів, але, можливо, ми поспішали, тому помилялися. Та з кожною грою ми маємо додавати в кращу сторону, робити роботу над помилками і рухатися далі. Життя триває, нічого страшного не сталося. Всі розуміють, що це був дуже сильний суперник. Потрібно просто цю гру пережити, зробити правильні висновки та рухатися далі. У нас попереду важливі ігри, зокрема найближчий матч – із «Шахтарем». 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер