Підсумки Ліги Націй для динамівців. Томаш Кендзьора (Польща)

Підсумки Ліги Націй для динамівців. Томаш Кендзьора (Польща)

Польща опинилася в одній групі – групі 1 – з Італією, Нідерландами, а також Боснією і Герцеговиною.

Початок турніру склався для поляків не найкращим чином: у стартовому поєдинку вони поступилися Нідерландам в Амстердамі, хоч і з мінімальним рахунком – 0:1.

Початок другого вересневого матчу також був невдалим – після пропущеного в середині першого тайму гола з пенальті Польща поступалася на виїзді Боснії і Герцеговині. Однак гості вирвали перемогу завдяки м’ячам Гліка і Гросицького. Кендзьора обидва вересневих матчі провів без замін.

У жовтневих поєдинках збірній Польщі вже допомагав її зоряний форвард Роберт Левандовський. Хоча спершу Роберту, Томашу і компанії довелося зосередитися на обороні. Розпочався жовтень нульовою нічиєю з Італією у Гданську. Кендзьора провів повний матч, з 55-ї хвилини граючи з попередженням у пасиві.

Розгромивши у Вроцлаві Боснію і Герцеговину, Кадра очолила групу 1, тоді як Італія та Нідерланди в паралельному матчі четвертого туру переможця не виявили. Три очки Польщі приніс дубль Левандовського та гол Лінетті. Кендзьора, як завжди, вийшов у стартовому складі та був замінений уже за рахунку 3:0, коли справу було зроблено.

Однак втримати перше місце в групі з двома грандами полякам не вдалося. У других очних поєдинках з Італією та Нідерландами, які відбулися вже під час листопадового тижня ФІФА, Польща не набрала жодного очка. У виїзному поєдинку з Італією, який завершився поразкою з рахунком 0:2, Кендзьора вперше за турнір не опинився у стартовому складі й узагалі не вийшов на поле.

Томаш повернувся до складу в домашній грі останнього туру з Нідерландами і провів на полі всі 90 хвилин. Польща вигравала до 77-ї хвилини, проте голи Депая з пенальті та Вейналдума принесли перемогу гостям. У результаті Польща завершила Лігу Націй на третьому місці в групі та зберегла за собою прописку в Лізі А.

Ліга Націй. Ліга А. Група 1

4 вересня. Нідерланди - Польща - 1:0 (Кендзьора – повний матч)

7 вересня. Боснія і Герцеговина - Польща - 1:2 (Кендзьора – повний матч)

11 жовтня. Польща - Італія - ​​0:0 (Кендзьора – повний матч)

14 жовтня. Польща - Боснія і Герцеговина - 3:0 (Кендзьора – 72 хвилини)

15 листопада. Італія - ​​Польща - 2:0 (Кендзьора – запас)

18 листопада. Польща - Нідерланди - 1:2 (Кендзьора – повний матч)

 

 

Матчі

Перемоги

Нічиї

Поразки

Голи

Очки

Італія

6

3

3

0

7:2

12

Нідерланди

6

3

2

1

7:4

11

Польща

6

2

1

3

6:6

7

Боснія і Герцеговина

6

0

2

4

3:11

2

 

Фото laczynaspilka.pl

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер