До 25-ліття Георгій Пеєв відкрив сайт

До 25-ліття Георгій Пеєв відкрив сайт

Другу чверть віку півоборонець київського “Динамо” і збірної Болгарії Георгій Пеєв зустрічає з грандіозними планами. Через кілька місяців Георгій у складі національної збірної зіграє у фінальній частині континентальної першості, а до цього необхідно докласти максимум зусиль для рідного клубу, зробивши заділ в чемпіонаті України та вийти до фіналу Кубку. Динамівці бажають півоборонцю здійснення задуманого, доповнивши футбольні досягнення щастям у особистому житті.

Не забуває Георгій і про своїх вболівальників. Напередодні 25-ліття Пеєв презентував і мережі Інтернет персональний сайт, який пропонує різноманітну інформацію про футболіста на трьох мовах – болгарській, англійській та російській. Шанувальники популярного гравця за допомогою “Гостьової книги” матимуть змогу поспілкуватися з динамівцем, у “Новинах” дізнатися про останні події з життя півоборонця, а в “Галереї” помилуватися фото екстравагантного болгарина. Це, та багато іншого, можна знайти у “всесвітній павутині” за адресою www.peev.info.

Нагадаємо, що Георгій Пеєв став третім динамівцем, який має представництво в Інтернеті. Раніше персональні сторінки відкрили Олександр Шовковький та Горан Гавранчич.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер