Карло Кудічіні: «Для нас київське «Динамо» асоціюється з Андрієм Шевченком»

Карло Кудічіні: «Для нас київське «Динамо» асоціюється з Андрієм Шевченком»

- Можу сказати, що проти «Динамо», та й проти «Шахтаря», завжди дуже непросто грати на виїзді. Особливо якщо матч проходить у зимову пору року, коли йде сніг. Погодний фактор грає на руку саме українським клубам. Також потрібно враховувати тривалий переліт, а календар матчів у нас дуже щільний, часу на відпочинок майже немає. Тож, упевнений, нас очікують непрості поєдинки.

- У вас уже є якась інформація про киян?

- Мені відомо, що «Динамо» дуже вдало розпочало новий сезон. Звичайно, цей клуб для нас асоціюється із Андрієм Шевченком.

Хто б що не казав, але він був важливим гравцем для «Челсі», й саме в Києві розпочалася кар’єра цього видатного форварда.

- Ви сказали, що вам відомо про успішний старт «Динамо» в цьому сезоні. Разом із тим, безпрограшна серія киян у чемпіонаті вже налічує 34 матчі...

- Цього я не знав, але це зайвий раз підтверджує, що «Динамо»  непростий суперник. Знаєте, відразу після жеребкування англійські журналісти казали, що нам дісталася не дуже складна група, але це не так. Простих груп чи простих матчів у Лізі чемпіонів не буває. Тож, перемогти в ній буде не так легко, як комусь може здаватися.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер