Катерина Кукса: «Віддали всі сили у матчі із «Шахтарем»

Катерина Кукса: «Віддали всі сили у матчі із «Шахтарем»

Півзахисниця жіночої команди київського «Динамо» Катерина Кукса в інтерв'ю офіційного сайту «біло-синіх» поділилася враженнями від гри з донецьким «Шахтарем» (1:2).

- Ми засмучені через результат матчу, віддали всі сили на полі. Намагалися нав'язати боротьбу, але рахунок на табло. Було дуже багато боротьби, жорстка гра, що демонструє велика кількість жовтих карток. У другому таймі були заміни, але у нас багато дівчат із мікротравмами, які не встигли відновитися. Пропустили одразу два голи, трохи психологічно підсіли. А коли ми забили свій гол, одразу пролунав свисток про закінчення матчу, що навіть не встигли розвести м'яч у центрі поля.

- На початку другого тайму ви додали у грі – які корективи було внесено?

- Тренер нас підтримав, сказав, що ми вірно діємо на полі, треба йти вперед. Ми намагалися грати спокійніше, насичувати зони. «Шахтар» - дуже хороша команда з пасом, технікою. Вони грамотно виходили із захисту у напад. Найприкріше, що пропустили два голи поспіль.

– Вже провели аналіз поєдинку?

- Ще ні, але буде розбір поєдинку в обов'язковому порядку. Володимир Миколайович подякував кожній за самовіддачу. Він залишився задоволеним грою, але незадоволений результатом.

- Програли матч, але ще є можливість поборотися за трійку лідерів. Чи відчуваєте в собі сили закріпити за собою лідерські позиції?

- У нас попереду два важливі матчі – за тиждень ми зіграємо два останні матчі першого кола чемпіонату. На кожен матч виходимо з думкою, що потрібно здобувати три очки. Наша мета – зайняти призове місце. Навіть за третє місце напружена боротьба – «Шахтар», «Дніпро-1», «Маріуполь». Потрібно ще здобути дві перемоги в останніх матчах першого кола, щоб піти на зимову паузу у гарному настрої.

- Чи можна вже підбивати певні підсумки щодо виконаної роботи?

- Були різні ігри – коли ми були дуже задоволені своєю грою, коли раділи перемогам, коли здобули перемогу, але не радувала наша гра. Ще попереду дві гри і тоді вже підіб'ємо підсумки.

– Нинішні реалії, відключення електрики впливають на вашу роботу?

– У нас комфортні умови для роботи. Але у перерві матчу «Шахтаря» включали ліхтарики на телефонах, щоб побачити тренера, що він нам розповідає, схему, куди нам переміщатися. Не дуже зручно, але ми пристосовуємось до умов. Це все дрібниці, порівняно з тим, через що проходять наші воїни. Дякуємо нашим захисникам та захисницям за те, що ми можемо насолоджуватися своєю грою, розвиватися та займатися своєю справою.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер