Кирило Осипенко: «У моменті з другим голом легше було забити, ніж не забити»

Кирило Осипенко: «У моменті з другим голом легше було забити, ніж не забити»

Автор другого забитого м'яча у ворота хорватського «Хайдука» Кирило Осипенко поділився враженнями від перемоги (2:0):

- Сьогодні ми провели дві гри на турнірі, між якими була коротка перерва. Але ми встигли відпочити і підготуватися. Перший матч склався для нас невдало, а на другий поєдинок зібралися, налаштувалися і здобули перемогу - усе-таки, не хочеться додому повертатися ні з чим, тому віддали всі сили на полі.

- У другому матчі з реалізацією склалося краще, ніж у першому?

- Так. Ми переглянули перший матч і проаналізували помилки. Дійсно, трохи не щастило, м'яч не йшов у ворота, а в другому поєдинку з реалізацією вже було трохи краще, але ми все одно могли забивати більше.

- Прокоментуйте ситуації, у яких були забиті м'ячі.

- У першому моменті забив Лобко, зробивши те, що і має центральний нападник. Міг забити і з першого разу, але вийшло тільки з третього. А в другому мені дали хорошу передачу, вийшов майже один на один, потрібно було вирішувати епізод. Не забити в тому моменті було важче, ніж забити.

- Як можете оцінити підготовку до сезону? Чи вже набрали фізичні кондиції?

- Вважаю, велику роль зіграли збори, ми проводили дворазові тренування, тому сил уже більш-менш вистачає. Зараз проводимо контрольні матчі, після яких почнемо безпосередню підготовку до чемпіонату України.

- З такими суперниками, як академія Пушкаша і «Хайдук», цікаво грати?

- Безумовно, з представниками європейського футболу завжди цікавіше. Ми чогось можемо навчитися у них, а вони щось підглядають у нас.

- Які завдання стоять перед командою на цьому турнірі?

- У нас одне завдання - перше місце, нічого іншого. Звичайно, хотілося б зіграти в матчі за перше місце на стадіоні «Варди», він великий і красивий. Сподіваємося на успішний результат паралельного матчу між «Хайдуком» і академією Пушкаша.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер