КМ. «Динамо» U19 – збірна Іраку U19 – 3:0. Звіт про матч

КМ. «Динамо» U19 – збірна Іраку U19 – 3:0. Звіт про матч

У третьому за ліком спарингу із п’яти, запланованих на тренувальний збір «Динамо» U19 у Туреччині, підопічні Ігоря Костюка зустрілися з юнацькою збірною Іраку.

В останній момент було змінено арену, на якій мав відбутися матч. Поле спортивного центру Emirhan не впоралося з опадами. Утім, організатори швидко знайшли заміну, і гра відбулася на стадіоні Evrenseki, де у цьому році ще не проводилося жодного тренування або матчу.

Цей організаційний момент жодним чином не відобразився на грі команди Ігоря Костюка, яка зі стартових хвилин грала у свій футбол і швидко відкрила рахунок у матчі. На шостій хвилині Блізніченко прострілив з правого флангу в центр штрафного майданчика, Кирило Попов першим дотиком як слід не влучив по м’ячу, але таким чином прибрав двох захисників із чотирьох, які його оточували, а другим дотиком пробив повз голкіпера.

Після пропущеного м’яча юнацька збірна Іраку активізувалася і у наступні десять хвилин створила кілька небезпечних моментів біля воріт киян. Однак надійно грав на останньому рубежі Іларіон Тугай, кілька разів врятувавши свою команду від пропущеного м’яча. Особливо небезпечним був момент на 18-й хвилині, коли форвард збірної Іраку стріляв по воротах метрів з 10-ти.

Динамівці відповіли небезпечним випадом Блізніченка, який завершив атаку ударом, проте не влучив у площину воріт.

У середині тайму суперники на якийсь час притиснули динамівців до воріт, виконавши кілька кутових поспіль, однак динамівці витримали цей натиск і відповіли своїм результативним корнером. Блізніченко виконав навіс з правого кута на ближню стійку, звідки Попов елегантним ударом головою перекинув голкіпера, відправивши м’яч під поперечину.

Перед тим як залишити поле у перерві, Тугай здійснив ще один сейв. Його, а також Олександра Яцика було замінено у перерві. Завтра вони долучаться до основної команди, яка прибуде до Туреччини на свій другий збір та проведе перший контрольний матч.

Зі стартових хвилин другого тайму кияни грали активно та почали створювати нові моменти біля воріт іракців. Небезпечно вривався у штрафний майданчик суперників Попов, завдавав удару в площину після навісу з корнеру Дячук. Однак забити гол вдалося одному із найактивніших у складі «Динамо» Блізніченку. На 57-й хвилині позиційна атака киян завершилася прострілом Танчака з лівого флангу, на яку відгукнувся на дальньому куті воротарського майданчика саме Блізніченко та розстріляв ворота.

У час, що залишився, «біло-сині» впевнено контролювали гру. Однак без роботи не залишився і Денис Ігнатенко – на 77-й хвилині він здійснив два поспіль сейви, вберігши ворота киян на замку.

У підсумку – 3:0 – впевнена перемога «Динамо» у третьому контрольному матчі на турецькому зборі.

Контрольний матч

«Динамо» U19 – збірна Іраку U19 – 3:0

Склад «Динамо»: Тугай (Ігнатенко, 46) – Малиш (Опанасенко, 77), Дячук, Філатов (Лєднєв, 81), Танчак – Мельниченко (Скрипник, 69), Яцик (Гаджук, 46), Царенко (Балаба, 73), Блізніченко (Горбач, 73), Діалло (Кремчанін, 77) – Попов (Уваров, 64)

Голи: Попов, (6, 34), Блізніченко (54)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер