Коментарі гравців київського «Динамо» після нічиєї з «Порту»

Коментарі гравців київського «Динамо» після нічиєї з «Порту»

Олександр РИБКА (воротар)

- У Лізі чемпіонів ніхто не прощає помилок. Знали, що Абубакар сильний нападник, але конкретно до нього не готувалися і вийшло так, як вийшло. Але ми молодці, що не зупинилися і зрівняли рахунок. Гадаю, у нас вийшов досить непоганий старт, усе ще попереду, у нас ще є матчі. Давно не грали в цьому турнірі. Чемпіонат України - це чемпіонат України, а Ліга чемпіонів - це Ліга чемпіонів. Команда трохи освоїться і все буде нормально.

Євген ХАЧЕРІДІ (центральний захисник)



- Я б не сказав, що Абубакар сильний нападник. Коли забивав перший гол, він виграв верхову боротьбу і м'яч, здається, від стійки залетів у ворота. Другий м'яч теж був необов'язковим. Хлопці не зупинилися, до кінця вірили в успіх. З «Порту» була лише перша гра з шести. Головні матчі у нас ще попереду.

Александар ДРАГОВИЧ (центральний захисник)

- Проти Абубакара важко грати будь-захиснику. Я не знімаю з себе вини, що я допустив помилку. За друге місце в нашій групі буде дуже жорстка боротьба.

Віторіну АНТУНЕШ (лівий захисник)



- Ми зустрічалися з командою, яка постійно грає в Лізі чемпіонів. Пропустивши другий гол, рук не опустили і боролися до самого кінця. Коли зрівняли рахунок, то я бачив невдоволення гравців «Порту», але Кравець не брав участі в епізоді і гол був чистим. У цілому, гадаю, нічия є справедливим підсумком. Попереду у нас ще п'ять матчів, і ми повинні в них набрати максимальну кількість очок.

Олег ГУСЄВ (півзахисник, автор першого гола у ворота «Порту»)



- В епізоді, коли я забив, я й повинен був опинитися там, куди йшла передача. Мені залишалося лише не промахнутися.

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ (півзахисник, автор другого гола у ворота «Порту»)

- Так, у нашій грі були помилки. Будемо їх виправляти. Від забитого гола звичайно емоції позитивні.

Упевнений, у другій грі у нас буде більше впевненості, нам буде легше і ми зіграємо краще.

Артем КРАВЕЦЬ (нападник)

- Відігралися в самому кінці і це позитивний момент, хоча вдома потрібно було грати на перемогу. Коли ми зрівнювали рахунок, слава Богу, що я не пішов на м'яч. Зробив би рух і був би офсайд.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер