Коментар Президента ЗАТ “ФК “Динамо Київ” з приводу заяви М.Томенко, розповсюдженої прес-службою «Нашої України”

Коментар Президента ЗАТ “ФК “Динамо Київ” з приводу заяви М.Томенко, розповсюдженої прес-службою «Нашої України”

17 грудня депутат від “Нашої України” М.Томенко знову дозволив собі зухвалі та образливі заяви на адресу нашого клубу. Цього разу йому чи то не сподобалося, чи то дуже сподобалося, будівництво поблизу села Жденієво в Закарпатті оздоровчого комплексу ФК “Динамо”.

Всі його заяви – від першого до останнього слова – банальна брехня, продиктована звичайною заздрістю та бажанням прибрати до рук чужу власність. Забруднивший свого часу з ніг до голови Говерлу, колишній комсомольський “шнурок” Томенко раптом захвилювався екологією Закарпаття.

Насправді, жодного дерева при будівництві комплексу знищено не було. Навпаки – ми відновили раніше знищені ділянки лісу.

Будівництво проводиться у повній відповідності з діючим законодавством і узгоджено з місцевою владою. У рамках нашого інвестиційного проекту ми вкладаємо 7,5 млн.грн. у газифікацію сіл Жденієво і Підполоззя, близько 1 млн.грн. у телефонізацію, а також близько 1 млн.грн. в капітальний ремонт доріг у цих селах.

Про те, як буде використовуватись цей комплекс, і кого туди буде, а кого не буде запрошувати, є виключно внутрішньою справою ФК “Динамо”. Якщо в Жденієво приїдуть друзі нашого клубу – Віктор Медведчук і Оксана Марченко – ми будемо тільки раді.

А будівництво ми продовжимо – подобається це Томенко чи ні. Тільки в цьому році ми здали дитячий спортивний комплекс в Києві на Нивках, розпочали будівництво такого ж на Відрадному, розпочато будівництво спортивно-оздоровчої бази в Криму. І все це робиться заради майбутнього українського футболу.

Що ж стосується Томенко, то ФК “Динамо” готове за власні кошти розмістити його для оздоровлення в одну із здравниць України. Окрім того, керівництво клубу готове презентувати Томенко, виготовлений за спецзамовленням, шнурований шкіряний м’яч, а також раніше використану ліву штангу від бессарабських воріт. Чого не зробиш заради здоров’я народного депутата? А раптом допоможе!

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер