Контрольний матч. «Динамо» U19 – ФА «Арсенал» Київ – 3:0

Контрольний матч. «Динамо» U19 – ФА «Арсенал» Київ – 3:0

«Динамо» U19 провело черговий контрольний матч на клубній тренувальній базі у Віті-Литовській.

Черговим суперником «біло-синіх» був київський «Арсенал», який готується у новому сезоні взяти участь у чемпіонаті Київської області.

У складі «Динамо» у цій грі брали участь переважно гравці 2004, 2005 і навіть 2006 років народження за винятком трохи старшого голкіпера Дениса Ігнатенка та Навіна Малиша, який відіграв другий тайм, у той час як у гостей грали в основному гравці, які минулого сезону брали участь у чемпіонаті U19, тобто виконавці 2003 – 2004 років народження.

Свій перший момент кияни створили вже на третій хвилині зустрічі, коли Дмитро Кремчанін прорвався до воріт «Арсенала» правим флангом та бив з близької відстані під кутом – голкіпер «канонірів» Юрій Яковчук зреагував на цей удар. Ще за кілька хвилин він врятував свою команду після удару Сизонюка.

Загалом увесь перший тайм пройшов за переваги динамівців, яка втім не мала свого відображення на табло. Останній момент «біло-сині» мали перед самою перервою.

«Каноніри» активізувалися та заграли куди сміливіше з на початку другого тайму, створивши кілька напівмоментів, зокрема після кутового на 51-й хвилині. У «Динамо» в перерві змінилося багато гравців, і деякий час пішов на те, щоб як слід увійти до гри.

Найкращий момент «каноніри» мали на 58-й хвилині, коли Максим Ворона без перешкод замикав ударом головою навіс із правого флангу з лінії воротарського, однак не влучив у ворота. Динамівці відповіли моментом Кремчаніна, який, опинившись на куті воротарського, не зумів завдати удару по м’ячу.

На 65-й хвилині «Динамо» відкрило рахунок. Після навісу з лівого флангу «свіжий» Чернишов нав’язав боротьбу захиснику «Арсенала», який відкинув м’яч на Кремчаніна, і той головою з близької відстані поцілив у ворота. На перший удар Дмитра Яковчук зреагував, проте відбив м’яч перед собою, і Кремчанін з другої спроби переграв голкіпера.

Після голу гра пожвавішала. «Каноніри» одразу ж відповіли супермоментом, коли 20 номер «Арсенала» накрутив у штрафному одразу трьох захисників «Динамо», але після удару лівою поцілив у стійку. Ще за кілька хвилин Грохольський потужним ударом з меж штрафного «перевірив» свіжого голкіпера «канонірів», який щойно з’явився на полі.

На 80-й хвилині динамівці подвоїли свою перевагу. Ігор Горбач прийняв м’яч перед штрафним майданчиком гостей, одним дотиком прокинув м’яч через двох центрбеків а другим відправив м’яч у ворота повз голкіпера.

За 5 хвилин Горбач оформив дубль. Прийнявши пас із глибини Ігор звільнився з-під опіки двох суперників, змістившись ближче до центру та завдав влучного удару з-за меж штрафного майданчика – 3:0. Цей епізод став крапкою у контрольному матчі двох київським команд.

Контрольний матч

«Динамо» U19 – ФА «Арсенал» (Київ) – 3:0

16.07.2022. Київ. НТБ «Динамо»

Склад «Динамо»: Ігнатенко (Косач, 46) – Котуха (Малиш, 46), Філатов (Чернишов, 65), Сизонюк (Федоренко, 46), Білоконь (Цілик, 46) – Саленко (Бойченюк, 46), Василець (Грохольський, 46), Янчишин (Тетеря, 67) – Кілевий (Слесар, 69), Кремчанін – Дзень (Горбач, 46).

Голи: Кремчанін (65), Горбач (80, 85)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер