Контрольний матч. «Динамо» U19 – «Штурм» (Іванків) – 2:3

Контрольний матч. «Динамо» U19 – «Штурм» (Іванків) – 2:3

«Динамо» U19 провело контрольний матч з любительською командою «Штурм» з Іванкова Київської області.  

У цьому матчі у складі команди Ігоря Костюка зіграли як ті гравці, які минулого сезону ще виступали в ДЮФЛУ, так і більш досвідчені, приміром Антон Царенко, який зовсім нещодавно тренувався разом із першою командою.

Перед початком зустрічі у Києві та, зокрема, у Віті-Литовській, пройшов рясний дощ, який супроводжував і сам поєдинок, що не могло не відобразитися на грі команд.

За таких умов у першому таймі на полі було багато боротьби, силового футболу та менше комбінаційного. Такі умови виявилися комфортнішими для гостей, які відкрили рахунок у грі на 20-й хвилині. Після прострілу з кутового з правого флангу м’яч транзитом через партнера по команді опинився в ногах у центрбека «Штурма» Помазана, який спокійно переправив його у кут з лінії воротарського майданчика.

Загалом у першій половині гри перевага була за футболістами із Іванкова. Про це свідчать і 5 ударів у площину воріт Авраменка, і цілих десять кутових, які виконали гості.

На другий тайм динамівці вийшли зовсім з іншим налаштуванням і вже на 50-й хвилині зрівняли рахунок. Маткевич перехопив м’яч на чужій половині поля та віддав на Микиту Дзеня. Центрфорвард киян, опинившись майже без опіки з м’ячем перед штрафним майданчиком, не став бити сам, а покотив правіше на Антона Царенка, який був у ще більш вигідній позиції. Удар Царенка правою в один дотик був бездоганним – м’яч низом покотився у самісінький нижній кут, мов куля у більярдну лузу.

Після ряду замін кияни володіли ігровою перевагою та вийшли вперед у середині другого тайму. Хоча гол знову забив Царенко, який грав із перших хвилин. На 70-й хвилині він скористався класним розрізним пасом від центрального захисника Філатова, прийняв м’яч перед штрафним майданчиком та, не зближаючись з голкіпером, розстріляв ворота «Штурма».

Можливості збільшити перевагу у рахунку динамівців мав Микита Дзень, натомість своїм моентом скористалися гості. На 75-й хвилині неузгодженістю дій Погорілого та Філатова скористався Бондаренко, який замкнув простріл з лівого флангу, переправивши м’яч у порожні ворота, які необачно залишив Погорілий.  

А за кілька хвилин Бондаренко замкнув ще один простріл з лівого флангу, скориставшись провалом у центрі захисту та розстрілявши ворота «Динамо» з близької відстані. Таким чином «Штурм» здобув вольову перемогу у грі з «біло-синіми»,

Контрольний матч

«Динамо» U19 – «Штурм» (Іванків) – 2:3

13.07.2022. Київ. НТБ «Динамо»

Склад «Динамо»: Авраменко – Гусєв, Сизонюк, Балаба, Бенедюк – Саленко, Василець, Царенко, Маткевич, Кілевий – Горбач.

На заміну виходили: Погорілий, Філатов, Білоконь, Малиш, Грохольський, Янчишин, Кремчанін, Дзень.

Голи: Царенко (50, 70) – Помазан (20), Бондаренко (75, 78)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер