Контрольний матч. «Динамо» U19 - «Колос» U19 - 0:1

Контрольний матч. «Динамо» U19 - «Колос» U19 - 0:1

Юнацька команда "Динамо" продовжує підготовку до старту сезону - сьогодні в черговому контрольному матчі кияни приймали на клубній базі у Віті-Литовській ковалівський "Колос".

Із перших хвилин гри динамівці встановили повну перевагу на полі, контролюючи м'яч і створивши цілий ряд моментів біля воріт гостей. Незважаючи на насичену оборону "Колоса", протягом першого тайму "біло-сині" змогли завдати 11 ударів у напрямку воріт, із яких 6 - у площину. Однак підводила реалізація - до перерви рахунок не був відкритий.

Вже в дебюті матчу Горбача передачею з глибини поля виводили на ворота "Колоса", але форвард пробив повз дальній кут. Надалі Ігор мав ще кілька гольових шансів - після його удару бісіклетою м'яч влучив у поперечину, а постріл зі штрафного після невеликого рикошету пролетів у лічених сантиметрах над каркасом воріт.

Окрім того, Саленко відзначився небезпечним ударом із напівкола штрафного, а голкіпер "Колоса" Пахолюк врятував свої ворота після удару Маткевича низом із лінії штрафного та спроби Сизонюка, який у дотик намагався вразити ближній кут після передачі того ж Маткевича з лівого флангу. 

Ковалівці ж майже не доходили до володінь "Динамо", лише раз потурбувавши Ігнатенка, коли гравець суперників завдавав удару з гострого кута, але Денис був на місці.

Проте після перерви ситуація на полі змінилася - "Колосу" вдалося погасити активність киян в атаці та забити єдиний гол у цьому матчі. Гольовою стала атака, яку розпочав голкіпер ковалівців. Денисенко підхопив м'яч у центрі та відпасував на Гусола, який у штрафному киян повернув круглого своєму партнеру - і Денисенко метрів із 12-ти пробив повз Погорілого.

Динамівці мали півгодини ігрового часу, щоб виправити рахунок на табло. Проте, на відміну від першого тайму, до небезпеки біля воріт "Колоса" справа не доходила. Чи не єдиним ударом у площину воріт ковалівців був постріл Саленка низом із лінії штрафного, на який зреагував голкіпер гостей. Не вдалося "біло-синім" використати і ряд стандартів, які заробила та виконала команда, тож фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу гостей.

Наступний контрольний матч команда "Динамо" U19 проведе у вівторок, 16 серпня, проти криворізького "Кривбаса". 

Контрольний матч

"Динамо" (Київ) U19 - "Колос" (Ковалівка) U19 - 0:1 (0:0)

"Динамо" U19: Ігнатенко - Малиш, Сизонюк, Балаба, Бенедюк (к) - Янчишин, Саленко, Грохольський, Маткевич, Слесар - Горбач.

На заміну виходили: Погорілий, Авраменко, Василець, Кремчанін, Зоренко, Бойченюк, Філатов, Дзень.

Гол: Денисенко (57).

Попереджені: Слесар (43), Малиш (54) - Криворучко (54).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер