Контрольний матч. «Динамо» - «Уніон» - 1:1. Звіт про матч

Контрольний матч. «Динамо» - «Уніон» - 1:1. Звіт про матч

Зустріч відбулася на стадіоні мальовничого містечка Кематен-ін-Тіроль, розташованого в оточенні гір. На контрасті з пасторальними пейзажами Альп, товариська зустріч «Динамо» і «Уніона» носила досить жорсткий характер. Уже з перших хвилин німці почали з фолами зустрічати поблизу своїх володінь динамівців, які заволоділи м’ячем. Однак арбітр матчу сприймав такі порушення правил лояльно, дозволяючи командам грати. Зокрема, в одній з атак «біло-синіх» гравець «Уніона» Ендо завалив Миколенка у своєму штрафному, проте рефері не зафіксував фолу.

Динамівці мали шанси повести в рахунку: двічі на ударній позиції опинявся Родрігес, але захисники встигали накрити люксембуржця. Натомість «Уніон» розпорядився своїм моментом більш раціонально, забивши досить курйозний гол на 36-й хвилині. Після вкидання ауту м’яч заметушився в штрафному «Динамо», Родрігес невдало скинув круглого під удар супернику – і Андреас Воглзаммер несильним ударом, який ще й зрикошетив від Забарного, вивів «Уніон» уперед.

Після забитого гола німці перехопили ініціативу, і на завершення першого тайму біля володінь Георгія Бущана знову виникла пожежа. Унаслідок комбінації у штрафному майданчику «Динамо» Авонйі завдавав удару з розвороту, але динамівські захисники встигли вибити м’яч на кутовий.

Уже в дебюті другого тайму, на який «Динамо» вийшло в оновленому складі, нашій команді вдалося зрівняти рахунок. Швидка атака правим флангом продовжилася прострілом Олександра Караваєва до центру поля, де Беньямін Вербич, обігравшись із Віталієм Буяльським, спрямував м’яч у ворота «Уніона». На жаль, невдовзі Беньяміну довелося вимушено залишити поле – вінгер, який лише нещодавно відновився після травми, невдало приземлився на плече у боротьбі із суперником.

Через 10 хвилин Караваєв знову загострив гру, виконавши ефектну передачу п’ятою на Буяльського, який продовжив на де Пену, однак Карлос пробив повз дальній кут воріт. Тріо Караваєв-Буяльський-де Пена у подальшому неодноразово розганяло атаки «біло-синіх», однак динамівцям не вистачало точності в завершальній стадії. Наважився Караваєв і на удар лівою ногою з лінії штрафного, проте запустив м’яч набагато вище площини воріт.

Кінець матчу пройшов за домінування киян, які намагалися вирвати перемогу та створили для цього кілька нагод. Два моменти мав де Пена – спочатку уругваєць, виконуючи штрафний, влучив у стінку (добивання Сідклея також не знайшло продовження), а трохи пізніше з перспективної позиції біля воріт Карлос пробив неточно.

Попри ігрову перевагу «Динамо», фінальний свисток зафіксував нічию – 1:1.

Швейцарський збір-2021. 7-й контрольний матч

«Динамо» (Київ) – «Уніон» (Берлін, Німеччина) – 1:1 (0:1)

23.07.2021. Sportplatz Kematen, Кематен, Австрія

«Динамо» (1-й тайм): Бущан – Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко – Сидорчук (к), Шапаренко, Гармаш, Циганков, Родрігес – Кулач.

«Динамо» (2-й тайм): Бойко – Тимчик, Попов, Шабанов, Сідклей – Андрієвський, Шепелєв, Буяльський, Караваєв, де Пена – Вербич (Шкурін, 59).

«Уніон»: Буск – Фрідріх (к), Рієрсон, Узтуналі, Воглзаммер (Саного, 79), Авонйі, Ендо, Гісельман, Харагучі, Баумгарт, Андріч.

Голи: Вербич (47) – Воглзаммер (36).

Попереджені: Родрігес (31), Гармаш (32) – Андріч (44).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер