Контрольний матч. «Динамо» - «Спарта» (Прага) - 2:3. Звіт, огляд матчу

Контрольний матч. «Динамо» - «Спарта» (Прага) - 2:3. Звіт, огляд матчу

Перший тайм залишився за чехами. Незважаючи на солідну територіальну й ігрову перевагу, кияни ніяк не могли відправити м'яч у ворота «Спарти». Суперник же, вміло справляючись з атаками «Динамо», успішно реалізував два власних моменти.

Станчу зважився на дальній удар, але політ м'яча перервав Бурда. Рикошетом, сфера відлетіла в ноги Тетте, який і відкрив рахунок в поєдинку. Кияни продовжували атакувати, пропущений гол лише прискорив «біло-синіх», але не вистачало завершального удару.

А під завісу тайму чехи забили знову. Станчу взявся виконати удар зі штрафного і майстерно відправив м'яч у дев'ятку воріт Бущана з 20 метрів, без шансів для голкіпера.

У дебюті другого тайму Циганков також продемонстрував свою майстерність у виконанні штрафних ударів, аналогічно відправивши м'яч в дев'ятку воріт вже на 47-й хвилині.

Олександр Хацкевич провів цілий ряд замін і це принесло свої плоди. Після затяжної атаки «Динамо» Алібеков зважився на постріл метрів з 25. Фантастичний гол, а у голкіпера не було жодного шансу.

Під завісу зустрічі «Спарті» вдалася якісна контратака. Після прострілу зліва в штрафний майданчик Гложек, який опинився там без уваги захисників, з лінії воротарського переправив м'яч у ворота.

До кінця поєдинку цифри на табло більше не змінилися. 2:3 - «Динамо» поступається «Спарті».

Марбелья-2019. Третій контрольний матч

«Динамо» - «Спарта» (Прага, Чехія) - 2:3 (0:2)

«Динамо»: Бущан (Бойко, 46), Миколенко (Піварич, 60, Попов, 86), Кадар (Шабанов, 60), Кендзьора (Сідклей, 60), Бурда (Алібеков, 60, Русин, 77), Буяльський (Че Че, 46), Циганков (Смирний, 60), Шепелєв (Андрієвський, 46), Шапаренко (Кравченко, 60), Вербич (Буено, 60), Соль (Супряга, 60).

«Спарта»: Ніці, Загустел, Плечати, Коста, Ганоушек, Моберг-Карлссон (Гложек, 70), Фрідек, Станчу, Сачек, Кипчу, Тетте.

Голи: Циганков (47), Алібеков (64) - Тетте (17), Станчу (45+1), Гложек (81).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер