«Лозанна» - «Динамо» - 1:1. Звіт про матч

«Лозанна» - «Динамо» - 1:1. Звіт про матч

Спаринг-партнером киян став представник вищої ліги чемпіонату Швейцарії «Лозанна». Гра відбулася на домашньому стадіоні «Лозанни» «Стад де ла Тюільєр».

Стадіон «Лозанни» оснащений штучним газоном, до якого більше адаптовані, природно, господарі поля. Проте, у гру зі старту краще увійшли динамівці, які швидко відкрили рахунок у матчі.

На сьомій хвилині Лєднєв після пасу Шапаренка увірвався до штрафного і рухався з м'ячем до воріт, проте його прорив не за правилами зупинив Монтейру, і арбітр призначив пенальті у ворота «Лозанни». 11-метровий реалізував Родрігес, розвівши м'яч і воротаря по різних кутах.

Ведучи в рахунку, кияни на якийсь час віддали ініціативу господарям поля. У середині тайму лозанці провели кілька небезпечних атак. З меж штрафного після атаки віялом бив Кояліпу. За кілька хвилин він уже замикав простріл із правого флангу з меж воротарського майданчика, але в жодному з епізодів не влучив у площину воріт із вигідних позицій. Згодом небезпечно бив Сузукі, проте його удар прийняв на себе партнер по команді Уаттара.

«Біло-сині» до перерви відповіли вертикальним пасом Андрієвського, який грав із капітанською пов'язкою, на Гармаша. Денис опинився сам перед воротами суперника, проте арбітри зафіксували у нього офсайд.

У перерві Мірча Луческу замінив усю четвірку захисників. Динамівська оборона постала в незвичному поєднанні, при цьому на незвичній для себе позиції в центрі захисту вийшов Вівчаренко.

Поки Костянтин адаптувався на новому для себе місці, суперники організували взяття воріт через його зону. Койл, прийнявши м'яч у штрафному майданчику, продавив Вівчаренка і з кута воротарського прострілив у центр, де Рібейро випередив Дубінчака і спрямував м'яч до сітки.

Після того як рахунок став рівним, уже кияни заграли активніше в атаці та стали створювати небезпечні моменти біля воріт «Лозанни». Близький до того, щоб закрутити м'яч у «дев'ятку» був Шепелєв. Через кілька хвилин Лєднєв приклався по м'ячу практично з лінії штрафного, проте голкіпер «Лозанни» впорався з його потужним пострілом. До слова, Богдан найдовше залишався на полі, відігравши 83 хвилини.

Небезпечно бив по воротах Ванат, а Шабанов ледь не замкнув навіс де Пени зі штрафного. У кінці обидві команди демонстрували доволі обережну гру, намагаючись уникати стиків на штучному газоні. Природно, результат у контрольному матчі не настільки важливий, як гра. Обидві команди отримали можливість відпрацювати в ігрових умовах і високий пресинг, і вихід з-під нього. У підсумку матч так і завершився внічию.

Контрольний матч. «Лозанна» - «Динамо» - 1:1

03.07.2021. Лозанна. «Стад де ла Тюільер»

«Лозанна» (стартовий склад): Діава, Монтейру, Пуертас, Уаттара, Кояліпу, Капо, Маху, Зохурі, Сузукі, Хусіч, Санчес.

(2 тайм): Кастель, Браун, Амдуні, Н'Гессан, Цунга, Паулос, Нанізаямо, Томас, Барес, Рібейро, Койл.

«Динамо»: Бойко - Кравченко (Скорко, 46), Бражко (Вівчаренко, 46), Сирота (Шабанов, 46), Сідклей (Дубінчак, 46) - Андрієвський (к) (Коробенко, 71), Гармаш (Шепелєв, 46), Лєднєв (В.Волошин, 83), Антюх (Кулач, 64), Родрігес (де Пена, 46) - Супряга (Ванат, 46, Н.Волошін, 71)

Голи: Рібейро (48) - Родрігес (8, з пенальті)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер