Максим Дячук: «Такі вольові матчі додають нам позитивних емоцій, зарядженості та сил»

Максим Дячук: «Такі вольові матчі додають нам позитивних емоцій, зарядженості та сил»

- У першому таймі ми грали добре, але не вистачало гостроти біля воріт суперника, у перерві тренери підказали нам, що потрібно змінити, ми зробили висновки і почали діяти краще. Суперник дуже закрився, тому у першому таймі не вдавалося їм забити. Ми старалися розгортати атаки з флангу на фланг, це непогано виходило, але повторюся, не вистачало гостроти в атаці.

- Що призвело до пропущеного м’яча?

- Це моя помилка, я впустив гравця. У «Руха» є хороші, високі, хлопці, вони зробили акцент на стандартні положення, за рахунок цього вони і грали.

- Що змінилося у другому таймі?

- Хотіли помститися «Руху» за дві попередні поразки, тому діяли по-спортивному агресивно, усі молодці, команда повністю виклалася та прагнула перемогти. Голи, які ми забили – це заслуга команди. Усі старалися, щоб забити, неважливо, хто саме поставив вирішальну крапку - головне, що у підсумку команда перемогла.

- Розкажіть, як вам вдалося забити?

- Стандартні положення ми награємо на тренуваннях. «Мого» гравця спеціально блокують, щоб я міг зіграти один. Все, що кажуть нам тренери, на полі добре виходить. Такі вольові матчі, як сьогодні, додають нам позитивних емоцій, зарядженості та сил, щоб досягти своєї мети – перемагати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер