Григорій Суркіс привітав Марка Гінзбурга з 65-річчям

Григорій Суркіс привітав Марка Гінзбурга з 65-річчям

Шановний Марку Зіновійовичу!

Сердечно вітаючи Вас зі славним 65-річчям, я віншую людину широкої душі та неординарного розуму, чия діяльність є свідченням невгасимого оптимізму та віри в свій дар провидця, а особистісні якості лежать в основі всебічної щирої поваги.

На посаді віце-президента клубу Ви є втіленням сміливості, рішучості та невтомності. Вашим відважним починанням заздрять ті, хто може жити лише сьогоднішнім днем, мріючи пригальмувати час. Тоді як доля воістину обраних - прагнути вперед, вчитися новому, випереджати епоху, матеріалізуючи в тому числі поки умоглядні світи та віртуальний простір.

Ми дуже раді, що великій і дружній сім'ї київського «Динамо», яке з давніх-давен крокує в авангарді найсучасніших спортивних віянь, вдалося залучити під свої знамена такого унікального та всебічно розвиненого провідника в майбутнє. Упевнений, разом ми зробимо черговий знаменний прорив, який подарує вболівальникам найтитулованішого футбольного клубу України ще не один привід для гордості.

Плідної реалізації всіх Ваших задумів, дорогий Марку Зіновійовичу! Нехай Вашим ідеям і проектам благоволить Фортуна. Нехай Вас, Ваших рідних і близьких супроводжують здоров'я та благополуччя, любов і щастя.

З повагою,

Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер