Марку Гінзбургу - 65! Привітання від Ігоря Суркіса

Марку Гінзбургу - 65! Привітання від Ігоря Суркіса

Сьогодні віце-президенту ФК «Динамо» Київ з питань інновацій Марку Гинзбургу виповнюється 65 років. Від імені клубу Марка Зіновійовича привітав президент ФК «Динамо» Ігор Суркіс:

Шановний Марку Зіновійовичу!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання від футбольного клубу «Динамо» та від мене особисто з нагоди Вашого ювілею!

Ваша поява в нашому клубі тісно пов'язана з новим успішним етапом у житті «біло-синіх», а ваша чиста любов і відданість «Динамо» робить цю співпрацю справді унікальним поєднанням, відкриваючи потужний потенціал для спільного розвитку.

Цифровий прорив у житті нашої команди наближає майбутнє, дозволяючи «Динамо» бути серед першовідкривачів ультрасучасних не тільки для футболу, але і для всього світового співтовариства технологій.

Упевнений, що Ваша кипляча енергія, новаторські ідеї, життєвий досвід і всеосяжний інтелект, амбітність і жвавий розум допоможуть «Динамо» досягти ще безлічі перемог і нових вершин не тільки на футбольному полі, а й поза ним, зробити наш клуб технологічним лідером і прикладом впровадження актуальних цифрових тенденцій. Приємно, що «Динамо» може розраховувати на підтримку таких друзів і професіоналів найвищого рівня, як Ви, готових присвятити себе прогресу клубу.

Бажаю Вам міцного здоров'я, натхнення для втілення ідей в життя та нових звершень у всіх Ваших благородних починаннях!

З повагою,

президент ФК «Динамо» Київ

Ігор СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер