«Металіст 1925» - «Динамо» - 0:2. Прес-конференція Мірчі Луческу

«Металіст 1925» - «Динамо» - 0:2. Прес-конференція Мірчі Луческу

Головний тренер київського «Динамо» прокоментував переможний матч із командою «Металіст 1925» під час післяматчевої прес-конференції.

- Сьогодні була видовищна гра між двома граючими командами, які показали, що можна грати у красивий футбол. Хоч і з елементами боротьби, але в красивий, хороший футбол.

Я привітав після гри тренера «Металіста 1925», тому що я дивився, аналізував гру цієї команди - вона добре виглядає, грає видовищно, добре комбінує, виходить через пас із оборони, використовуючи сильні сторони нападників, які швидкі, технічні, індивідуально сильні. Вони швидко вибігають у контратаки. Це важливі фактори, якими володіє ця команда. В іншому я дуже задоволений нашою грою, нашою командою.

Перший тайм був для нас складним - суперник добре оборонявся, не давав нам простору, не давав вільних зон. Ми створили кілька моментів завдяки позиційним атакам, але цього було замало. У перерві я зробив деякі корективи, і хлопці стали грати інакше, почали швидше рухатися, завдяки чому наша перевага стала ще більшою і втілилася у два забиті м'ячі, хоча голів могло бути і більше.

Також я задоволений гравцями, які замінили наших травмованих - Бєсєдіна, Попова, Буяльського, а також дискваліфікованого Шапаренка. Для цього і є команда - аби були гравці, здатні замінити один одного, підтримувати хороший рівень мотивації та конкуренції.

- Яка ситуація з Буяльським? Це ротація або все ж є проблеми зі здоров'ям?

- На жаль, під час кожного виїзду в збірні хтось травмується. Він травмувався під час гри в Казахстані на синтетиці. Завтра буде перше його тренування в загальній групі, під час якого ми побачимо, в якому він стані.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер