Микита КРАВЧЕНКО: «Ми повинні виглядати на голову сильніше»

Микита КРАВЧЕНКО: «Ми повинні виглядати на голову сильніше»

- У першому таймі ми забили всього один м'яч, але більше контролювали м'яч і намагалися зрозуміти гру суперника. Добре, що вдалося відзначитися, інакше в подальшому було б набагато важче. А після перерви вже довели гру до логічного кінця і забили достатньо м'ячів.

- «Дніпро-1» - новачок молодіжної першості, що знали про цю команду до матчу?

- Ми, дійсно, вперше з ними грали, але тренер нам сказав, що в будь-якому випадку «Дніпро-1» - хороша команда, і молодь у них сильна. Тому ніякої недооцінки не було - налаштовувалися, як на всіх суперників.

- До першого забитого м'яча було дуже важко?

- Так, вони створили пару моментів, але, по суті, ми самі собі їх «привезли»: десь аут не так вкинули, десь були інші помилки. Але в основному, ми повністю контролювали гру.

- Складається враження, що «Динамо» U21 на голову вище своїх суперників в чемпіонаті, що думаєте з цього приводу?

- Так, можливо, але потрібно враховувати, що з першої команди нам спускають багато досвідчених гравців, тому, звісно, ми повинні виглядати на голову сильніше. Є і молоді хлопці 2002 року народження, з приводу яких можу сказати тільки схвальні слова: вони молодці, доводять, працюють на тренуваннях, в матчах і, вважаю, у них велике майбутнє. Звичайно, ми їх підтримуємо, постійно розмовляємо, підбадьорюємо, десь можемо підказати, десь пожартувати. Свого часу так само було і зі мною, коли я молодим прийшов в команду, словом, в цьому плані все нормально. Тож виходить, що у нас сплав досвіду і молодості.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер